Subiect: Tina's diary
View Single Post
  #427 (permalink)  
Vechi 14 mai 2011, 12:13:48
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Tina's diary

Citat:
Anterior postat de Tina Vezi mesajul

Eu fac sport de 4X/sapt, 50 min. Mers pe jos de cate ori, yoga cand am timp.
Mi-am facut analizele la vreo 6 luni dupa ce am trecut pe low-carb raw, cu proteine, desigur. Imi amintesc ca au iesit f bine, nici macar calciul nu era scazut mult, asa cum il avem de obicei. Glicemia era perfecta, mi-am luat-o de mai multe ori cu glucometrul si se situa pe la 90. Insa dupa perioade de pig-up cu dulciuri sau..doar cu multe fructe, inclusiv struguri era pe la 120...
Eu stiu ca mi-am facut analizele in luna nasteri, gratuit, da. Acum nu mai stiu daca e asa...
E la fel, am intrebat eu ieri la medic. Si e asa de ani de zile insa nu se face campanie prea serioasa. Inainte aveam glicemia 116, am inteles ca normal e sa ai 100.

Eu tot pe dieta low-carb sunt acum. Dar manananc un pic cam multe proteine. Sper sa dau jos putina burtica fara sa ma descotorosesc de sani si fund. Daca scad prea mult de acolo mai bine cu burta dar si forme, decat plata de sus pana jos. Oricum, din iunie cand apar legumele si fructele de sezon, favorile mele, o sa fac o trecere fina spre o dieta cu mai multi carbs/zi.

Daca dupa low-carb scapi in ducliuri si chiar si fructe nu e deloc bine. Urgent acumulezi kg. O sa ma inspir si eu din retele tale de dulciuri low carb cand am mari pofte.