View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 23:42:26
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Si acum,cand sa alergam.Oricand,eu am alergat de foarte putine ori in prima parte a zilei,si niciodata dimineata.Doar dupa amiaza ca atunci aveam timp,de cele mai multe ori spre 19-20 seara in timpul verii ca atunci se mai racorea.
Teoria spune la fel,oricand,e adevarat ca dimineata corpul foloseste direct din rezervele de grasime.Si sa fiti sigura ca sunteti in stare sa alergati ep stomacul gol,pentru mine sa alerg pe stomacl gol ar fi o vizita sigura la urgenta.
Nu alergati niciodata cand sunteti raciti sau aveti viroze respiratorii.Riscati un mare stop cardiac pentru ca corpul nostru nu mai este in stare sa pastreze temperatura corpului.Deci aveti iarasi grija si mai bine stati linistite in casa.
Eu asta vara insa am simtit ca vine raceala.Oricum simti cam cu 2 zile,o zi inainte ca racesti.Si am spus ca e ok,puteam respira foarte bine,era doar senzatia aia de usturime in gat si cap umflat.Si puteam jura ca o sa racesc,asa ca am zis sa folosesc ultima sansa de alergat inainte de raceala.Daca ma simteam ciudat ma opream.Dar a fost ok si minune...a disparut si raceala
Si aveti grija sa nu va impiedecati de crengi sa va rupeti gatul.Eu ma impiedic constant in padurea unde alerg.Bine,eu ma impiedic si pe strada....dar cascati ochii mari.
Ma mai gandesc ce sa va spun si revin.
A...si incercati sa nu alergati mai mult de o ora.Dupa o ora corpul nu mai consuma din grasime,chiar daca grasimea e acolo.Incepe sa consume din muschi,si muschii sunt sfinti pentru slabit.Asa ca rezumati-va la o ora de jogging.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat