Subiect: Jurnal Allanah
View Single Post
  #521 (permalink)  
Vechi 24 mai 2011, 11:56:32
allanah's Avatar
allanah allanah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: L, Germania
Dieta: Montignac, faza 1
Date: 162cm, 52.3kg
Mesaje: 1.972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Allanah

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
Ce m-ai mai amuzat!
Sa stii ca in versiunea Dr. Man ciorbita ta e perfect conforma cu orezul din ea.
Pai eu nu am tinut nicioadata mai mult de 3 luni conform, asa ca la mine nu reactioneaza chiar asa rau organismul. Plus ca eu mananc mult in fiecare zi, meniurile mele sunt mereu pe la 1500 - 2000 de calorii, chiar daca sunt la dieta. Pur si simplu mi-e foame.
Si cred ca de aceea nu reactionez chiar atat de urat. Bineinteles ca mi-e rau, ma doare burta, imi vine greata si chestii de genul asta.
Dar tu cred ca ai facut indigestie atunci, nu hiperglicemie. Ca de la hiperglicemie te ia doar cu lesin si ameteli, restul vin de la stomac, care, nemaifiind obisnuit cu ceea ce ii dai tu, reactioneaza si da afara.
Pupici si spor si tie!
Acum spui că e conformă, măi Ame, ca să mă dau și mai rău cu capul de pereți. Păi m-am dres atunci cu 4 ciocolăți una după alta de ciudă.
Păi să știi că eu nu mă uit la calorii, nu țin cont de ele, cât îmi vine atâta mănânc. Am avut o tentă azi de a-mi programa mesele cam cum sunt de obicei 1300-1400 kcal, dar am zis că nu o să mă reîntorc în iadul din care am plecat, cu mania caloriilor și dorința de a le ține cât mai jos. Suficient că țin Monti, apoi cât oi mâna, Dumnezeu cu mila, cât mi-o cere organismul, ce naiba! că nu sunt masochistă. Am eu ceva tente de masochism e drept, dar încerc să le depășesc nu să mă afund în ele.

Apoi nu cred că a fost indigestie pentru că e așa cum spui tu stări de leșin, amețeli crunte. Îți dai seama ce rău m-am simțit de am vrut să chem ambulanța. Mă imțeam ca și când mi-a căzut ffff mult pulsul după un calmant puternic, ceva de genul ăsta. Ori o indigestie nu cred să fie așa agresivă. Mâncasem în dimineața respectivă 2 felii de pâine integrală cu gem și exact în timp ce mâncam m-a apucat... Am fost la medic, nu l-am găsit acolo și am rămas cu nedumerire, că după-masa îmi reveneam ușor ușor.

Ce mai știi de nor, e în regulă?
Al tău are liber de la servici?

Noi o să plecăm în septembrie. Pe de-o parte mă bucur că nu prnd căldurile alea infernale. Pfiuu! Mai ales că nu mai sunt obișnuită acum, abia supraviețuiesc AICI. Eu cu al meu nu suntem făcuți pentru vară, nu-mi place plaja(ma fac de nevoie, că-s albă ca un caș de văcuță și aș purta și eu fustițe), nu-mi place soarele în casă, mă încrut întruna de fac riduri deja, nu pot domi noaptea de căldură. Ce să mai... me not for summer.

Te pup, fug să văd ce mai fac prin casă, deși m-am pune să dorm puțin că m-a moleșit evident căldura cum am ieșit cu a mică la pipi, sunt bună de nimic azi! și nu-mi place să stau și să văd cum trece timpul...
__________________