View Single Post
  #61426 (permalink)  
Vechi 10 iul 2016, 09:56:34
GCM's Avatar
GCM GCM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2011
Locaţie: Undeva departe..., Romania
Dieta: Si eu cum pot!
Date: 162cm, 68kg
Mesaje: 7.723
Aprecieri acordate: 1.517
Am fost apreciat(a) de 4.936 ori in 2.670 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rozica - Oare voi putea sa slabesc pana la 70 kg?

Nu am zis-o cum ca nu ar fi in pas cu tehnologia! Ai mei stau mai mult pe net decat o fac eu, chiar si socrii sunt in pas cu asa ceva...ma refer strict la replici si intrebari spuse la repezeala si abia apoi gandite cum ca nu isi aveau rostul!

Soacra e genul de nu iese din casa fara pic de machiaj si tocuri, merge la gratar, la plimbare prin oras la munte cu tocuri!!! Hello!
Cat am slabit mereu imi zicea, vai ce tare am slabit nu e bine. Sambata trecuta am iesit cu maicamea si socrii la un restaurant, le comand lor cate o pizza si eu zic ca mananc cate o felie denla fiecare...si din vb in vorba ajungem la o discutie despre o cunostinta care are cca 155 cm si peste 100 kg, la vreo 40 de ani tipa, a ales sa faca operatie la stomac. Scumpa mea soacra se apuca sa ii spuna mamei ca trebuie sa stranga si ele bani pentru mine ! Mama s-a facut albastra la fata si incerca sa ii explice ca nu cred ca se pune problema de asa ceva ca totuso arat normal. Am strans din dinti si am lasat-o in plata domnului! O alta faza a fost cand ne-a propus sa mearga cu noi in luna de.miere... Sau in diferite concedii fara sa ne intrebe!
Anul asta in febr ii spuse la al meu ca la ziua lui am zis eu ca ea e mai cu picioarele pe pamant, si ca din cauza mea i-a facut show socru-meu ca din cauza caracterului ei el pare ca nu e barbat ! Era cat pe ce sa imi iau bagaju si sa il las cu muica...adica toata seara si la o saptamana dupa al meu ni abcarait ca am zis ceva aiurea si dupa o saptamana ii face maica-sa sedinta si parca i s-a parut ca are dreptate! A avut nevoie de un dus rece! Si o discutie serioasa! I-am zis ca nu am nimic cu ai lui, ii respect, dar sa se comporte pt varsta care o are si sa ni se lase influentat fara sa gandeasca !
Eu sunt un om cald si calm! Nu imi place sa joc teatru si nici sa pup in fund, ne respectam parintii chiar daca nu sunt asa cum am vrea noi, importanta e increderea si sprijinul reciproc!

Parca m-am spovedit! Eu nu sunt asa apropiata nici de ai mei si nici de vreo amica pt ca in general prietenii astazi sunt ceva de basm. El e singurul cu care vb orice si normal, cu voi ;-)
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...nte-10637.html

Greutatea ideală pentru înălţimea 162 cm este 56 kg. Pentru a ajunge la greutatea ideală, trebuie sa mai scazi 12 kg. Greutatea normală pentru înălţimea 162 cm trebuie să se află în intervalul 49-66 kg. Indicele de masă corporală are valoarea 25.9 şi este considerat supraponderal
GCM, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2336 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1819 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1562 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 6 membri au apreciat mesajul lui GCM:
alina_neamt (10 iul 2016), cosmodana (10 iul 2016), Laura (10 iul 2016), mihaela2011 (10 iul 2016), niculina04 (10 iul 2016), rozica1965 (10 iul 2016)