View Single Post
  #62 (permalink)  
Vechi 01 mai 2017, 23:46:59
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
când eşti foarte solicitată din multe părţi şi aproape constant obosită, e normal să-ţi fie greu să mai şi slăbeşti. dar da, ştiu sentimentul că totul (ar) depinde de greutate. fireşte că nu-i aşa, şi raţional ştim, dar tot pe-acolo ne învârtim cu toatele, astea mai rotunde.
Da, imi dau seama. Am ajuns la concluzia ca cel mai important proces din slabire se intampla la noi in cap. Stiu ca nu e adevarat, mereu cand ma gandesc logic la asta realizez ca ceilalti sunt prea ocupati cu propriile lor vieti ca sa le pese de greutatea mea. Dar uneori, cand am o zi mai proasta, ma simt super, super complexata.

Multumesc pentru incurajare!

Citat:
Anterior postat de adinico Vezi mesajul
eu sunt sigura ca ești foarte obosita și de aceea le vezi pe toate în negru ; o luam punctual: -1. trebuie sa te odihnesti; 2 greșim în viața asta e conștientizăm greșeala și încercăm să nu mai facem; IMC-ul tău este minunta de bun! ; nu știu ca cine ti-ai propus tu sa arăți, dar cred ca ti-ai ales o țintă neadecvata! Odihneste-Te și revizuieste te rog ceva acolo "sus" !!! sa ne auzim cu bine.
Multumesc pentru incurajare! Ai dreptate, eram praf de obosita..dormisem 3 ore/noapte in ultimele 3 nopti. Acum mi-am mai revenit, weekend-ul de calatorit mi-a prins bine. Voi incerca sa imi pun putina ordine in viata, cred ca nu poate fi vorba de slabit in asa un haos.
Si IMC-ul e ok, la limita superioara, dar chiar sunt maricica, si partea trista e ca ultimele 5 kg le-am pus in ultimul an, cand practic tot ce am facut a fost sa incerc sa tin dieta
Asta e..cu ceva mai multa vointa, inainte!

Spor, te pup!

Citat:
Anterior postat de alina_neamt Vezi mesajul
Odihna face minuni! Arderile au loc mai intens si cu putina atentie la mancare si ceva sport e imposibil sa nu reusesti. Conteaza si varsta, evident. Vointa trrebuie sa fie la cote maxime mereu.
Multumesc pentru sfaturi! Ai dreptate, vointa e mereu cea mai importanta.
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui curly.light:
adinico (02 mai 2017)