View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 19:49:23
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Trebuie sa slabesc pana la nunta! Jurnal miamarin

Citat:
Anterior postat de miamarin Vezi mesajul
of! mi-ai dat in cap cu ce ai scris aici si nu sunt deloc straina de sfaturile pe care mi le-ai dat si le consider mai mult decat corecte insa mi-e teama ca daca mananc cam ce ai zis tu o sa-mi fie cu 50% mai greu sa slabesc si nu stiu daca voi reusi sa slabesc 12-13 kg in 3 luni. tocmai din acest motiv am intrat pe forum sa aflu daca au mai fost fete care au slabit kg astea intr-o perioada relativ scurta si cu un meniu pe care tocmai l-ai detaliat tu. daca as fi avut o perioada mai lunga probabil ca as fi facut-o ca la carte. dar cum spuneam rochia mi-am luat-o intentionat cu 2 numere mai mica si ar fi culmea sa nu-mi vina pana la nunta si apoi sa mai dau niste milioane ca sa cumpar alta. o sa incerc sa mai schimb putinel meniul daca voi spuneti ca asa e mai bine. tin sa mentionez ca nu stiu sa calculez calorii decat asa in mare,cu atat mai putin sa concep meniuri si alte chestii.


Buna! Sati linisita, poti sa scazi 2 marimi la haine in 3 luni absolut lejer. Mananca suficient si sanatos, minin 1200 de kcal/zi, fa sport de minim 3 ori/sapt cate 30 de min pt inceput si o sa vezi rezultate fara sa fie nevoie sa faci foamea.

Pt a-ti calcula caloriile e nevoie sa-ti iei un cantar de bucatarie. Gasesti la 40-50 de lei. Si treci tot ce mananci in calculatorul de calorii.

Altfel, o sa te alegi cu semne urate in corp: Dietele restrictive si efectele lor asupra organismului.
Răspuns cu citat