View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 08 apr 2010, 21:07:51
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: O luna fara dulciuri!!! Partea II

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
anqutz ,vad ca ai schimbat si tu tickerul eu doar cu 300 gr insa am impresia acum ca am cu 5 kg mai mult cind ma vad in oglinda ,nush ce e cu mine azi.
Asa mi-e de frica sa nu ma ingras,mai ales la burta.Mie imi tre ocupatie ca sa uit de mincare insa acum e vacanta si nu prea am.Maine sint sanse sa merg la tzara,sper sa fie maine si nu poimaine ca sa nu reusesc sa vad pasca.
Cind abia incepusem sa slabesc,anul trecut am rezistat 6 luni fara dulciuri insa acum nush ce am patit ca cedez ca o prosututa cind aproape am ajuns la final.
Si eu eram mai hotarata cand aveam mai mult kg. Acum oscilez, asa cum fac eu de obicei. Am pus ceva pe mine de Pasti, dar am si pb cu tranzitul. Imi facusem planul ca nu prea mananc dulce, dar a fost tare buna pasca mamei. Nu am mancat asa de multa, sa zicem 200 de gr pe zi, dar cred ca totalizau peste 700 de kcal.

O sa ma cantaresc luni, sper sa dau jos. Si sper sa ma abtin de la bunatatile pe care le mai am, ca taman mi-a luat buni iaurt cu fructe si budinca si vreau sa fiu fata cuminte. Am noroc ca nu m-a nimerit, nu imi place nici dulceata de trandafiri, nici cea de cirese amare (nu stiu daca stii iaurturile napolact, gustul de alta data, cu dulceata in ele) si nici budinca cu aroma de cafea. Dupa ce pleaca el i le dau prietenului si am scapat de ele.