View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 27 ian 2010, 18:00:55
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Respectul fata de noi

Citat:
Anterior postat de bogica Vezi mesajul
Am citit multe jurnale, confesiuni, pareri atat pe acest site cat si pe alte siteuri. Din PACATE am ajuns la concluzia k unii nu au suficienta motivatzie k sa nu se abata de la o dieta. Multe persoane incep o dieta anume, apoi nu mai rezista tentatziei si "abandoneaza" dieta. O faci pentru tine, k sa aratzi mai bine, sa atragi priviri,k daca nu o faci tu atunci cine?! Si cand vrei sa te tzi cu adevarat de o dieta, k sa o si realizezi?! Cred k fiecare dintre noi are putzin respect fatza de ea,orgoliu, mandrie...iar cand te dezamagesti itzi vine sa intri in pamant.. asa k fetelor respectatziva dietele, telurile,gandurile, dar k si femeie!
E clar ca daca e doar dieta si nu schimbare a modului de viata totul este sortit esecului, oricat de mult ai vrea sa nu fie asa, oricat de mult respect ai avea.

Sunt partial de acord cu tine. Daca ai respect de sine vei cauta modalitati sa te tii de dieta, vei vrea sa arati bine. Dar nu e intotdeauna si posibil. Cand ai job, familie si copii nu mai esti pe primul plan. Altele iti sunt prioritatile si valorile la 20 de ani, la 30 de ani la 40 de ani si tot asa...

Si sincer, daca am fi avut asa de mult respect de sine precum il definesti tu, nu am fi lasat sa se acumuleze kg peste kg peste noi.
Răspuns cu citat