View Single Post
  #9772 (permalink)  
Vechi 06 dec 2010, 23:48:09
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de mvthebest Vezi mesajul
In sfarsit dupa o perioada luuunga sunt mandra de mine,iar cand ma uit in oglinda ma vad altcumva.
Sunt mandra pt k sta cozonacul in bucatarie si nu m-am atins de el. Mi-am dat seama ca daca imi doresc ceva mult,reusesc.
Sa stii ca asa e, cu vointa muti muntii din loc. Weekendul asta, cat am mai calcat stramb, mi-am dat seama ca nu cromul imi taia in mod special pofta de dulce pe cat vointa mea incredibila sa nu bag in seama toate ce se aflau in casa mea. Asa ca de luna viitoare nici nu mai dau bani pe el.

Ma bucur sa aud ca esti mandra de tine si ca te stapanesti cum trebuie. Cu cat te iubesti si te repsecit mai mult cu atat vei slabi mai bine si mai usor. Nu e bine sa fi suparata pe corpul tau, sa-l pedepsesti si sa-l chinui, ci trebuie sa ai mare grija de el. Nu o sa le inteleg niciodata pe fetele care se supraantreneaza, se infometeaza, se pedepsesc prin sport sau vomita dupa ce mananca. Stiu ca este o problema psihica, dar atata timp cat nu te repsecti si iubesti pe tine nici nu cred ca ai cum sa reusesti. Si mia luat ceva sa inteleg asta pt ca am trecut si eu prin momentele acelea de slabiciune: prea mult sport, infometare (dar de scurta durata pt ca renuntam ft usor), episoade de binge eating urmate de vomitat. A fost groaznic si nu ma ajutam cu nimic. Hai ca m-am indepartat de la subiect.