Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Crema de ridichi

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 08 aug 2010, 17:22:26
TinAlexa's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 48
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Smile Crema de ridichi

Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
ANTREURI

Cremã de ridichi
Pentru 4 persoane
Preparare: 10 min. Fierbere: 10 min.
Ingrediente:
2 legãturi de ridichi (cu frunze)
2 tulpini de praz
10 ci smântânã degresatã
100 ci de supã de pasãre, sare, piper
2 linguri de ulei de mãsline
Spãlati prazul si ridichile, cu frunze cu tot. Tocati-le fin si înãbusiti-le în uleiul de mãsline.
Adãugati supa foarte fierbinte si fierbeti-o la foc iute timp de 5 min. Amestecati totul cu mixerul si apoi treceti crema prin sitã.
Sãrati si piperati, încãlziti din nou crema si adãugati smântânã în momentul în care o serviti la masã.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 14:47:34.
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 08 aug 2010, 17:23:52
TinAlexa's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 48
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Flan de brânzã de vaci

tm 4 persoane:
lirc. | 5 min.
. 40 min.
' c '

Ingrediente:
200 g brânzã de vaci cu 20% MG 10 ci de smântânã degresatã 50 mãsline negre (fãrã sâmburi) 4 ouã 2 rosii 30 g unt
l vârf de cutit de magheran sare, piper

n timP de 30 de secunde' curaîati-le si scoateti-le
lcle. Tãiati-le bucãti, sãrati-le cu sare grunjoasã, ca sã-si lase ,, „| (circa 30 minute), apoi scurgeti-le.
Amestecati brânza de vaci cu smântânã. Adãugati ouãle bãtute itiik-rl puneti sarea, piperul si magheranul.
( 'ompozitia de mai sus, împreunã cu mãslinele tãiate bucãti si ... „„iile se amestecã si se toarnã într-o formã de sarlotã, unsã cu IM, CoacWi ^ foc potrivit (termostat 4-5) la 150» C, timp de 40 de
i-o rece sau caldã, alãturi de un sos gros de rosii (vezi




Sufleu de brânzã de caprã

Pentru 6 persoane:
Pregãtire: 15 min. Coacere: 20 min.
Ingrediente:
200 g de brânzã de vaci cu 20% MG 50 g brânzã proaspãtã de caprã 4 gãlbenusuri de ou ulei de mãsline (pentru forme) sare, piper

Amestecati, cu mixerul, brânza de vaci si brânza de caprã. Adãugati gãlbenusurile, sarea si piperul.
Albusurile le bateti spumã tare si le încorporati treptat în corn pozitie. Ungeti cu ulei sase forme mici si repartizati în ele ames tecul.
Pregãtiti o bain-marie, într-un vas mare, umplut cu apã fierbinte (pânã la înãltimea de 2 cm) si puneti formele înãuntru.
Puneti vasul la jumãtatea înãltimii cuptorului si coaceti la 200° C (T.6), timp de 15-20 minute.
Serviti imediat dupã coacere.


ftpumã de jambon cu sos de rosii
ntru 4 persoane Ingrediente:
: 25 min. 320 g de jambon alb c
înv 1 2 h 300 g de brânzã de vaci cu 20% MG
4 albusuri - !
3 foi de gelatinã
20 ml de vin Madera sau Porto
4 rosii mijlocii
sare, piper, pãtrunjel tocat
Amestecati jambonul cu mixerul, adãugati brânza de vaci si ti pânã obtineti o pastã omogenã. Sãrati, piperati, adãugati un jelui tocat. Bateti albusurile spumã foarte tare si încorporati-i amestec.
l;ierbeti vinul de Porto sau de Madera, puneti în el foile de linã înmuiate, în prealabil, cu apã rece si scurse. Amestecati i lichid cu preparatul de mai sus si turnati totul într-o formã de >tã. Lãsati spuma 12 ore, la frigider. Preparati un sos de rosii.
Când serviti, scoateti spuma din formã si turnati sosul de jur
împrejur.


Bavarezã de sparanghel
Ingrediente:
Pentru 4 persoane
Pregãtire: 15 min. Fierbere: 20 min. Rãcire: 2 h
1 kg de sparanghel
30 ci de lapte semi-smântânit 6 foi de gelatinã
2 albusuri
l lingurã de smântânã degresatã
Spãlati si curãtati sparanghelul, tãiati-1 în bucãtele si pãstrati câteva vârfuri pentru decor, pe care le veti fierbe în apã cu sare. Fierbeti celelalte bucãti de sparanghel în lapte, timp de 20 de mi nute, si amestecati totul cu mixerul.
Adãugati gelatina înmuiatã, în prealabil; în apã rece si scursii, precum si smântânã. Sãrati, piperati, lãsati preparatul la rece câtevn minute.
încorporati, apoi, albusurile bãtute spumã foarte tare. Umeziti peretii unor forme mici (patru). Turnati amestecul în fiecare dintre ele si lãsati-1 sã se prindã, la frigider, timp de 2 ore.
Scoateti bavareza din forme, înainte de-a o servi si decorati-o cu vârfurile de sparanghel puse deoparte.
Sugestii:
Fiecare bavarezã poate fi prezentatã în mijlocul farfuriei, decoratã cu câteva vârfuri de sparanghel si asezonatã cu o lingurã de sos vinegretã. Acest sos poate fi preparat cu otet parfumat (cu tarhon etc.) sau cu vin de Xeres si cu ulei de mãsline.



Mân de usturoi cu brânzã de vaci
ffntru 4 persoane.- Ingrediente:

Ngfllire: 10 min. h«Mhere: 40 min.
200 g usturoi ,17
l 50 g brânzã de vaci cu 20% MG 100 g ciuperci la cutie 4 ouã
l O g unt sare, piper
('urãtati cãteii de usturoi, scoateti-le germenul si fierbeti-i la ""i sau m apã foarte putinã, timp de 20 de minute. Amestecati IHIO.U! si ciupercile cu mixerul, ca sã obtineti un piureu
Adãugati brânza de vaci, sãrati si piperati. Amestecati pânã
"imeii o cremã onctuoasã. Puneti, apoi, ouãle bãtute si putinã
in*. r s
Turnati amestecul în forme mici, unse cu unt, în prealabil '•Ixîti-le în bam-marie, timp de 20 de minute (partea de deasupra '•ine sa fie tare, când o apãsati cu degetul).
Serviti flanul cald, cu un sos de rosii si busuioc

TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
crema, dietetic, mancaruri dietetice, mancaruri montignac, retete, retete montignac, ridichi

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Shake (crema) de ananas Slabuta Retete dietetice de bauturi si sucuri 0 24 ian 2010 14:38:12
Shake (crema) de morcovi Slabuta Retete dietetice de bauturi si sucuri 0 24 ian 2010 14:35:43
Shake (crema) de mere Slabuta Retete dietetice de bauturi si sucuri 0 24 ian 2010 14:28:54
Salata de varza cu ridichi si morcovi mvthebest Retete dietetice de salate 0 10 ian 2010 17:57:54
Crema de banane Roxana Retete dietetice de deserturi si dulciuri 3 17 sep 2009 15:13:21

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole