View Single Post
  #67 (permalink)  
Vechi 20 dec 2011, 00:02:09
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Criteriile dupa care imi fac cumparaturile

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
"Despre incalzirea mierii
Transformarea mierii cristalizate in miere lichida se face prin introducerea vasului in care se gaseste, intr-un alt vas cu apa fierbinte, la temperatura de cel mult 40 oC, incalzirea mierii peste aceasta temperatura aducand modificari. Mai mult de atat, trebuie sa stiti ca mierea, incalzita excesiv produce "furfurol", o substanta toxica!. Furfurolul este o aldehida care se prezinta sub forma de lichid uleios, cu miros particular. Se foloseste ca solvent selectiv la rafinarea uleiurilor minerale si vegetale si ca insecticid, vermicid. Prin urmare nu folositi mierea pentru prajituri, atunci cand aceasta ar trebui sa fie bagata la cuptor sau pusa pe flacara aragazului.
"
Se obtine prin deshidratarea gucozei sau fructozei. Pai tot la fel se deshidrateaza si glucoza din zahar, de ce zaharul se poate incalzi
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat