View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 sep 2009, 20:38:38
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Minciunile din hrana noastra

Aseara am prins 5 minute din emisiune,azi dimineata inca 5 minute,la cafea
Deci,vorbeau despre fructele din iaurtul de fructe si din ciocolata.
Prima oara luau ca exemplu ciocolata alba cu capsuni.Spuneau ca singurul om care are de a face cu vreo capsuna naturala e chimistul firmei,care face aditivul ce va avea gust de capsuna.El gusta capsuna si incerca sa faca in laborator un lichid cu gust cat mai asemanator.Apoi aveau o echipa de degustatori,care spuneau inclusiv de lichidul respectiv are gust de capsuna de padure sau crescuta in sere.
Transformau lichidul in bucatele solide,de culoare roz,pe care le puneau in ciocolata.Si gata capsuna.
A,,si mai aratau cum obtineau gustul de vanilie din inghetata de vanilie.Dar inghetata aceea cu particule negricioase in ea,in care poti sa juri ca s-au pus bucatele din pastaia de vanilie.Nu e greu de ghicit,cu arome si extras din cafea,pt particulele negre.
Apoi au testat o marca destul de cunoscuta de iaurt cu fructe.Cel cu cirese.
Au mers la un bucatar,iar el a spus ca cea mai usoara metoda e sa vada fructul.A pus intr-o sita iaurtul si a dat drumul la apa.In sita a ramas jumate de lingurita din presupusele cirese.Mie mi-au facut greata,erau total decolorate si gelatinoase parca,transparente.Numai a bucati de cireasa nu erau.Si daca era ,cantitativ,vreo cireasa jumate.In seara asta m-am uitat pe iaurtul respectiv si scrie pe el ca,contine minim 18% fruct.Poate.....0,18 % fruct,.dupa ce a vazut eu la tv.
Apoi au mai incercat o branza cu fructe(quark se numeste aici,stiu ca era si de la danone in romania,crema de branza mai exact cred).Ei,acolo nu a mai ramas nimic in sita,nu era nici strop de fruct,doar culoarea era roz.
Mi se pare sincer o pacaleala mondiala,se face aceeasi valva pe seama fructelor din iaurturi ca si pe seama gripei porcine.Mai naspa e ca vad atatea mamici care sunt disperate sa isi hraneasca copii cu iaurturi cu fructe.......si nu sunt mamici necitite,sa zic asa.Doar ca nu citesc ce trebuie cred.Offf,ce sa mai mancam sa nu murim de cancer?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat