Subiect: Food Matters
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 dec 2010, 00:01:36
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Food Matters

YouTube - Mancarea Conteaza - Partea 1.wmv
Aici gasiti filmuletul.
Eu tocmai m-am uitat la el si am primit pentru a nu stiu cata oara confirmarea ca suntem doar niste marionete in mainile celor cu mai multa putere si bani.
M-am gandit in timpul filmuletului la fetele care scriu la subiectul despre depresie.Ar fi interesant si pentru ele sa il vada.E interesant si pentru noi care vrem sa slabim.Si pentru cele care sunt bolnave.
Mi-ar placea sa discutam despre ceea ce vedem in film.Fetele care studiati medicina,chiar asa putin invatati despre nutritie?
Eu am rezistenta la insulina,PCOS, o tiroida plina de noduli care face ce vrea.Am mers la endocrinolog plina de sperante.Am primit normal doua feluri de pastile care ma vor insoti toata viata(asa vor eu,eu poate o sa fac altceva),nimic despre cum sa traiesc,nimic despre sport,nimic despre nutritie,nimic altceva.Nu mi se pare normal mai ales ca am mers la unul dintre cei mai buni medici endocrinologi din zona.
Sa va spun ce mi-a spus mediculde familie la ultima vizita?Ea a slabit 5 kg,si safac si eu la fel ca ea,ca ar trebui sa slabesc si eu.Dimineata mananca jumatate de felie depaine prajita cu margarina,la pranz o supa clara si seara iar o jumatate de felie de paine cu margarina.Si cate 200 de genuflexiuni pezi.Celcesforaie(adica barbatu) mai rade si imi spune,ti-ai facut genuflexiunile?Ai mancat margarina?Cum este posibil ca un doctor,la vreo 45 de ani sa recomanda asemenea tampenii?Vai,abia astept sa merg din nou la ea cand voi fi slaba si sa ii spun ca am mancat din 2 in 2 ore
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat