View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 25 ian 2010, 13:59:14
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Adevarat sau fals ?!

Alexa,eu sunt toal impotriva painii pentru ca stiu ca acasa nu exista un echilibru.Majoritatea oamenilor mananca paine cu orice.De la cartofi la paste fainoase.Ala se numeste abuz.
Painea la care ma refer eu e facuta doar din cereale integrale.Nu are adaos de faina.E umeda si acruta.Si daca am vreo problema de constipatie stiu ca o rezolv cu 2 felii de paine,maxim 50 de grame
Salata de vinete e minunata la gust fara paine.Mie imi e ok sa pap orice fara paine,pot manca chiar si ochiuri,hihihi,dar imi trebuie branza pe ele.Singura chestie de nu o pot manca fara paine sunt ouale fierte moi.Si mai mananc paine de pofta,cand trec pe langa o patiserie si au mii de feluri de paini ce miros de mori.
Si am uitat sa spun,eu mananc paine,de cereale,imia jung 500 de grame cam doua saptamani.Am o cutie cu 10 pachetele ambalate individual si fiecare pachetel are 2 felii.Si sincer ma satur din ele.Partea naspa e nu e flexibila de loc,adica se rupe imediat si imi e greu sa fac un sandwich din ea.Si mai greu sa il mananc.Dar il pun la cutiuta si mananc pe bucatele,hiihhi
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat