View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 28 aug 2009, 20:08:31
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: La o vorba pe inserat

Pai sambata si duminica nu,doar la munci scurt
Deci,tu stii cat sunt eu de pornita pe pastilele de slabit.Si cand am luat eu heritage,a luat si el ceva.Da nu mai stiu ce.Cand le-am aruncat pe ale mele,le-am aruncat si pe ale lui.
Bun,anul asta prin primavara,ma apucasem eu de slabit,inainte de a va gasi pe voi,si se apucase si el.Dar cam odata la doua saptamani purtam discutia anti-pastile.Parea ca il conving.
Cautam odata in arhiva lui de la yahoo nush ce numar de telefon,si gasesc o discutie,de fapt doua randuri cu unul dintre stundetii care fusese in romania,cat costa pastilele alea,si raspunsul,2 milioane si ceva.Il intrem,ce pastile,sper ca nu de slabit.Aaaa,nu,niste chestii de muschi,eram curios cat costa.
Peste ceva timp mergem in caminul studentesc,si ne intalnim cu o prietena.Si ii zice lui Pogster,se vede ca ai slabit.El se umfla tot in pene.Ea continua,de la pastilele alea de slabit,nu?
Am crezut ca mor.M-am abtinut ca eram in public si nu am zis nimic.Si am ajuns acasa si i-am transmis sa isi mute singur hainele si patul in camera mica,si sa isi ia bilet sa mearga in romania sa bage divort.Ca eu m-am casatorit cu un barbat destept,nu cu unul care ia pastile de slabit.Deci tot biroul stia ca el ia pastile,eu nu.A doua zi am primit pastilele de slabit,dar le-am ignorat.Am tinut-o cu divortul vreo saptamana,apoi am aruncat tot in veceu,si pastile de slabit,si ce mai avea de la sala,aminoacizi.Am vrut sa ii arunc si proteina,dar de aia mai beau si eu din cand in cand
Si,l-am linistit.Cred.Oricum,nu am mai purtat discutii doveditoare ca pastilele de slabit is naspa.Sper sa il tina,ca data viitoare iau eu bilet de romania.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat