04 mai 2014, 16:02:10
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 nov 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: lowcarb
Date: 164cm, 59.6kg
Mesaje: 2.578
Aprecieri acordate: 191
Am fost apreciat(a) de 497 ori in 360 mesaje
|
|
Re: Sa ne pregatim pentru costumul de baie - concurs de slabit vara 2014
Citat:
Anterior postat de silviadm
nu cred,eu una nu vad nimic nepermis ...adik nah au grasimi dar nu conteaza asta imp e ca il faci acasa...sa'mi zici si mie reteta,te rog!oricum tre s ast si raspunsul fetelor
|
eu il fac doar cu smantana si branza si pun asa: 75g branza, 150g smantana 15%. intr-o tigaie pun branza la topit (gorgonzola sau alta albastra), cand se topeste pun si smantana si amestec pana se omogenizeaza. Mai pun piper si gata, sare nu pun ca are branza aia si eu mananc destul de nesarat. Il mananc cald, pe o bucatica de piept de pui/curcan sau legume (ciuperci, dovlecel la gratar).
In mod normal s-ar pune si unt, iar smantana trebuie sa fie minim 30% grasime, dar mie mi se pare ca iese mult prea gras.
Oricum nu-mi iese ca la restaurant Dar imi fac pofta cu el, seamana foarte bine.
|