View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 20 sep 2011, 21:25:42
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: hipotiroidismul

Citat:
Anterior postat de andreus Vezi mesajul
buna fetelor

sunt Andreea si sunt noua pe aici...nu stiu daca sibiectul pe care incerc sa-l deschid acum e unul nou sau s-a mai vorbit deja despre asta.
de pe la 14 ani ma tot lupt cu kg in plus (acum am 21 de ani) am slabit, m-am ingrasat...iar slabeam iar ma ingrasam...si tot asa
observasem de pe la 15 ani faptul ca slabesc foarte greu desi mancam putin si ca deveneam depresiva si apatica extrem de des.nu ma durea nimic numai ca ma simteam obosita mai mereu si fara chef
acum 3 ani dupa mai multe ture pe la doctor mi s-a zis ca sufar de "hipotiroidism"
sau tiroidita autoimuna...fapt pentru care metabolismul este lent, functiile organismului sunt incetinite
din cauza asta presimt ca oricat de mute regimuri as tine si oricat cat sport as face...nu o sa fiu "slabuta " niciodata...pentru asta am renuntat de multe ori la cure si am incercat sa ma accept asa cum sunt...dar nu reusesc sa ma multumesc cu ce sunt, stiu ca pot mai mult.... prefer sa nu ma dau batuta decat sa ma declar singura invinsa.
voiam sa va intreb daca e cineva pe aici cu acelasi simptom...sau stiti pe cineva care urmeaza un tatament anume pentru asa ceva.
cineva care sa mi spuna ca a reusit sa slabeasca si cu "defectul acesta"...sau ca ea a reusit
Andreus,eu am reusit.E drept ca m-am ingrasat inapoi,dar a fost vina mea.Nu pot sa zic ca am tinut in continuare mancat sanatos si sport si vai,m-am ingrasat.A fost usor sa slabesc atunci,mi-a facut placere si mi-a mers bine.Acum nu mai imi merge,dar nu e vina tiroidei.
Ce am vazut eu la mine,dar eu mai am si altceva in afara de problema cu tiroida,fara sport nu merge.Sportul creste metabolismul,deci el ar trebui sa fie baza.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat