View Single Post
  #617 (permalink)  
Vechi 03 sep 2009, 16:28:43
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei reusite - Extasssy alias Anca

Da,dar mie mi foame,nu am mancat aproape nimic astazi.De fapt nu mi foame,dar e gandul ca numai am ciugulit.De cand nu mai iau pastilele de ficat mi-a disparut si foamea,aproape total.E naspa,inainte as fi mancat si scaune,mancam non-stop,acum trec si cate 8 ore fara sa mananc nimic.Deci naspa.
Anca,eu tare cred ca odata cu kilogramele vor disparea si problemele noastre de sanatate.Uite,dupa 1 an si jumatate de chin,ficatul meu e aproape perfect.Un colt mai e umflat.Si acum cateva luni,inainte de a incepe sa slabesc,am trecut iar prin acelasi stres ca in vara trecuta,vai,biopsie,ce e in ficatul tau,e inflamat,gras,plin de chestii.Dar,eu aveam deja experienta anului trecut,si am refuzat.Asa ca ieri am dat mana cu doctorita si am primit felicitari,atat pt kilogramele pierdute cat si pt ficatul aproape curat,o vezica biliara sanatoasa.Si nici tiroida nu mai are fluctuatii,ca pana acum.Si daca citesti tu,obezitatea da toate manifestarile astea hormonale,ducand pana la disparitia mensturatiei.Mie anul trecut,cat am avut peste 90 de kg,mi-a venit de maxim 8 ori intr-un an.Luna de luna eram gravida in mintea mea,ca mai eram si plina de greturi,ameteli si sensibilitate la mirosuridin cauza ficatului.Cred ca nu trecea luna fara macar 2 teste de sarcina.
Deci,fa in continuare ce faci,si eu cred ca multe vor disparea cand vei ajunge la mentinere.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]