View Single Post
  #73 (permalink)  
Vechi 23 mar 2022, 18:25:10
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Un nou fluturaș..

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Clar, sunt efectiv cretina. Iar aveam aproape 2 kg cu minus, azi am putin peste 80. Ieri am bobinat continuu. Da, problemele, dar oricum, putin discernamant, putin autocontrol..
De supărare azi am bagat mana in oala de bors si am scos o bucata de piept de gaina si am luat la serviciu cu niste masline. Mai am pe aici biscuiti integrali si niste branza.. Ma descurc azi.. Nu se mai poate, gata.
Mi-am comandat pe kindle si am primit 5 gears diet, de diana artene, poate ma mai ajuta macar psihic. Pentru ca nu mai vreau, dimineața iar intrasem in isteria If-low-carb etc, si chiar chiar nu vreau, gata cu orice dieta.
Azi obligatoriu 6 mii de pasi si bicicleta de camera. Obligatoriu.
C'mon, nu ai cum sa te ingrasi 2 kg in o zi. Probabil ai retinut putin mai multa apa. Eu nici nu ma cantaresc dupa o zi din asta. In weekend am mancat kfc, taco bell, prajituri de la Zoomserie (duminica), iar sambata nici nu mai stiu. Daca ma urcam pe cantar aveam 2-3 kg ca popa. Dupa 3 zile lucrurile s-au intors la normal.

Recomand si Why We Eat Too Much. Am ascultat-o de 2 ori pe Audible, dar teoria lui a fost probata de mine. In 2018, dupa un eveniment depresiv am taiat zaharul din alimentatie. Da, eu eram nebuna de la supermarket care citea toate etichetele. Daca avea zahar/sirpo de glucoza etc adaugat nu cumparam. Nicio alta modificare nu a fost facuta in alimentatie, nu am cantarit, numarat calorii sau altceva. Long story short, in 2 luni si 22 de zile cat am rezistat (in a 23-a am facut cozonac pt Craciun si sunt si eu om) am dat cred ca vreo 6 kg jos. Poate nu pare mult dar 6 kg reprezentau 10% din greutatea mea. Merita citita si cartea aceea, pentru mine a facut si putina lumina de ce dietele nu functioneaza, de ce avem o greutate minima si una maxima si cum organismul ne face sa ne intoarcem la greutatea pe care o vrea el. Nu stu termenul in Ro, autorul foloseste "weight set point".
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui anqutz:
butterfly30 (23 mar 2022), lidiuta (25 mar 2022), Q88 (05 apr 2022), Zoe (25 mar 2022)