Subiect: Super Slim
View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 21 iun 2009, 22:33:43
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Super Slim

Iuliana,oamenii care se duc la doctor ca la Dumenezeu,si mai aleg sa ia si reductil si alte minuni si-o merita.Sincer.Din pacate de medici de doi lei e plina lumea.
Si da,se poate si cu vointa,si sport,si slabit si un kil pe luna,nu doua pe luna,si se poate sa mergi mai departe.
Si nu e nevoie sa ajungi la nush cate kile ca sa ai probleme de sanatate,le poti avea dinainte.
Felicitari ca ai renuntat la cola.Otrava curata,mi se pare la fel de nociva ca tigarile.
Cumnatul meu,dupa ce a slabit vreo 9 kg in 3 luni,doar cu putin regim,s-a gandit el ca e mai bine sa ia si Super slim.Si da,a mai slabit,vreo 6 kg pe luna cred.Si e tare fericit.Mie mi se pare inconstient si atat.El avea doar burta enorma,si in rest slab.L-am intrebat cum e cu burta,e tot acolo,putin mai mica,si in rest si mai slab.Minunat mod de a slabi.
Eu am slabit la burta intai.Si diferenta se vede extrem de bine la fata.Adica exact unde pun cand ma ingras,de acolo am slabit.Si tare ma bucur.
Spui ca ai renuntat la pastile,si mergi in continuare pe regimul de viata sanatos.Sa speram ca o sa ai in continuare rezultate bune,si sa vezi ca nu sunt neaparat necesare.Si poti slabi doar 500 de grame pe luna,nu fi dezamagita.Nu te-ai ingrasat,nu ai ramas la fel,ci ai slabit.Fiecare gram e un castig.
Vorbeai de inelul gastric,mie mi se pare mai putin daunator decat pastilele de slabit.Pt ca,un om obez mananca mult,mult prea mult,stomacul se mareste.Cei cu inel gastric sunt obligati sa manance putin,slabesc intr-un timp indelungat,exempul pe care il stiu eu a slabit 40 de kg in doi ani.Ea ce trebuia sa faca,ca a slabit mai putin de 2 kg pe luna,sa isi scoata inelul?Dar a slabit lent,pielea ii arata super,si e sanatoasa.Si mananca in continuare putin si des,deci riscul de a se ingrasa la loc e minim.Pe cand in urma dietelor de infometare si a pastilelor efectul yo-yo e garantat.
Sper sa ramai alaturi de noi,si sa fuga si restul kilogramelor tale,pana ajungi sa porti 38 la haine.Si eu 36
Stiu cum e sa schimbi marimea la hainute,sentiment mai fain e doar urcatul pe cantar,care arata mereu minus.
Poti sa intri cu noi in concurs,incepe maine unul nou,si sa ne incurajam unele pe altele la fugaritul kilogramelor,ce zici?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat