View Single Post
  #924 (permalink)  
Vechi 26 nov 2010, 10:27:16
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Episodul 2:Inca 15 kilograme(19 iulie-19 decembrie)

Hahahah,Anes,mie imi trebuie maro si tot neagra cumpar.Dar faptul ca imi cumpar multe negre inseaman ca inca nu am gasit-o pe cea perfecta,nu?Aseara am vazut in H&M unele superbe maro.Daca voi reusi si sa imi iau una sunt tare.
Si da,au inceput tragurile de Craiciun si nebunia cu ornatul.Parca anul asta au inceput mai tarziu,sau poate doar mi s-a parut mie,ca pana acum mi se parea ca is nebuni ce repede incep.Na ca anul asta i-am asteptat.Acum incerc sa ma domolesc pe mine sa nu ma apuc inca de impodobit casa.Asa ca am facut deja plnul,pe 3 decembrie merg sa cumpar chestii,ca vreau sa fac bradutul alta culoare si ornez si causta,si sper din toata inima sa rezist pana in ajunul craciunului sa fac bradutul.
Tu ce mai faci,am citit ca ai avut calculatorul stricat.Cum merge cu dieta?
Si sa vezi tu cand reusim noi si sa mancam sanatos si suntem si nefumatoare si am mai si slabit,ah..Ma gandesc de ce am fost asa de slabe create,si grase,si fumoatoare,si mancam prost.Altele nici nu fumoeaza,nici nu se ingrasa....offff
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]