Subiect: Imi e frig
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 nov 2009, 12:37:33
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Imi e frig

Am observat ca,in diminetile cand nu mananc sau cand nu mananc destul imi e frig continuu.Am spus ca e normal,a venit iarna si poate trebuia sa ma imbrac mai gros.Dar,la toti ceilalti 5 oameni cu care sunt in incapere nu le e frig,dimpotriva.ok,sa spunem ca tine de fiecare,dar totusi cand eu stau cu geaca pe mine si ei opresc caloriferul pentru ca le e cald,incep sa imi pun intrebari.
Si am mai observat ca la ora 12 iau pranzul,mananc binisor si e cam masa principala din zi din pacate si apoi,incepand cu ora 13,in aceeasi incape de dimineata si in aceleasi conditii,ma dezghet si eu.Pe la ora 14 deja ma simt normal.Are legatura cu mancatul,cu arderile,cu ce?Ca nu mi se pare normal,mai ales ca de 2 saptamani e la fel in fiecare zi.
Stiu ca atunci cand nu dorm destul sau cand imi e foarte somn imi e si frig mai tare decat ar fi normal,asta o stiu,dar acum si cu mancatul sa fie la fel?Adica ma gandesc eu ca nu mananc destul dimineata corpul meu sa incerce sa econimiseasca energia si sa ma lase sa inghet?Am devenit o friguroasa mereu congelata de frig cu toate ca iubesc iarna.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat