View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 apr 2009, 09:46:59
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Slabirea prin hipnoza

Tocmai am vazut la televizor al doilea reportaj in care femeile incearca sa slabeasca prin hipnoza.
Primul reportaj pe care l-am vazut acum vreo 2 luni,m-a cam uitmit.Era o tipa ce avea doar o problema cu ciocolata.Nu putea trai fara ciocolata,in urma sedintei de hipnoza,tipul de o hipnotizase ii intinde o bucata de ciocolata,tipa gusta,se stramba,o scuipa,si spune ca i se intoarce stomacul,si era cioclata ei preferata.
Ce am vazut azi,doua tipe,una la vreo 60 de ani,una la 30,sunt hipnotizate.Dupa 3 saptamani,cea de 60 slabise 5 kg,cealalta 3 kg.Prima era foarte incantata ca incape iar in bluza ei preferata.Povestea ca,mancarea ei preferata,carnati cu,curry,pe care o manca si de 3 ori pe zi,nu o mai poate inghiti.In mod ciudat,i se schimbasera total obiceiurile alimentare.Mai fain e ca nici una din ele nu credea in hiptnoza,dimpotriva,deci nu poate fi vorba de autosugestie.
Tipul de le hipnotiza explica ca,cumva lasa corpul liber sa ceara exact ce ii trebuie lui,si corpul cerea fructe legume,si chestii cat mai curate,fara aditivi,coloranti.Interesant,nu?
A,mai vazusem odata cum se lasau unii de fumat prin hiptniza.
Voi ati incerca?
Eu da,o,si cate as mai schimba la mine de ar functiona hiptnoaza,de exemplu as vrea o sedinta in care sa mi se dicteze sa nu mai fac greseli de tastare,ihhihihihi
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 29 apr 2009 at 11:31:07.
Răspuns cu citat