Subiect: Unde gresesc?
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 26 aug 2009, 14:22:20
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Unde gresesc?

Mika,e posibil sa ai o intoleranta la lactoza daca ai reactii asa de ciudate la tot ce inseamna lapte.Iti e si rau daca cumva le mananci?Cu toate ca daca lapte cu cacao poti bea,nu e ceva de ordin fizic.
Bun,deci ai doua mancaruri preferate.Atunci ai grija sa ai mancarica preferata dimineata la micul dejun.Decat nimic,mai bine doua liguri din ea.Nici eu nu am putut manca ani de zile dimineata,cred ca de prin clasa a doua,in primul rand nu imi trebuia,si apoi cand am incercat sa mananc imi era rau,oricat de putin mancam,In maxim un sfert de ora imi venea sa vomit.Dar am observat ca daca mananc un mar e ok.Am incercat sa mananc de toate,doar cu fructele functiona.De la mar am trecut la banana,apoi la jumatate de feliuta de paine,si acum e ok.Mananc musli cu lapte.Dar tu poti manca un ou,o felie de paine,ceva,ce iti place tie.Trebuie doar sa incepi si sa incerci,asta e mai greu.Dar,nu zice nu pot pana nu incerci.Cu pasi mici ai sa reusesti.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]