View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 09 mar 2011, 18:38:44
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Cum formam obiceiurile alimentare sanatoase la copii

Whaley,Led Weaning?Ce fain,cred ca trebuie doar sa ii lasi in pace sa isi urmeze instinctele si am fi uimiti ce gusturi ar avea copii nostri.Gusturi normale,de oameni sanatosi.Dar nu,noi trebuie sa le dam bananita la 6 luni,carnita la 7,vai,asta cu carnea ma termina,mai ales ca extrem de multi copii o refuza.Eu o diger extem de greu,cu toate ca imi place la gust.Mie mi se pare ca noi in primul rand nu respectam copii,noi stim mai bine decat ei cand vor ei sa manance,ce vor sa manance si mai ales cat.Trebuie sa manance un castron,pai nu se ridica pana nu il mananc.Si apoi ajungem adulti care nu avem masura si ne intrebam de ce.
Autodiversificarea mi se pare o mare minune si inventie,sau mai bine zis revenire la origine.Sper sa nu fiu o mamica prea speriata si sa am incredere in bebele meu si in aia ce spun ca au mai multe sanse sa se innece rau cand le dai cu lingurita decat cand mananca singuri.
Mi se pare super ce povestesti de copilasul tau,aporopo,cat are?Deci e exact asa cum banuiam.Cum eu nu mananc legumele pe care nu le-am primit cand eram mica(ma straduiesc,dar efectiv trebuie sa ma autoconving) exact asa lui nu ii plac chestiile dulci.Felicitari mamico.Eu am fost de curand in Romania si am ramas socata la ce am vazut in jurul meu.Ma refer la copiii mici si dulciuri si alte prostii de mancat.Dar de fapt nici aici nu e mai bine,doar ca aici sunt mai perversi putin,totul e pt bebelusi si mamicile nu mai pot de bucurie.Ca minunatul suc de la Hip pt bebelusi,care e 99% zahar si probabil restul de 1% colorant.
Eu mai incerc si in rest sa folosesc chestii cat mai naturale.Noi ne-am dori anul asta un bebe si am spus ca daca tot e planuita sarcina,sa imi pregatesc si corpul.Asa ca renunt cat pot la chimicale.Dintre chestiile de curatat am ramas cu detergent de vase si ala ce spalat wc-ul,in rest am doar chestii babesti,bicarbonat,zeama de lamaie,otet.Dar astazi am fost desteapta si am folosit un pulverizator cu solutie de curatat geamurile.Imi simt tot gatul inflamat de la miros si probabil vapori.Cred ca am inceput sa ma dezvat de chimicale.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat