View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 22 iul 2009, 22:14:39
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Toate "durerile" noastre...

Katy,ce am observat,pt ca din pacate pana acum ceva vreme nu am avut parte de doctori interesati,e ca,starea ficatului meu e in extrem de stransa legatura cu ceea ce mananc si cu starea mea de somn.Nu dorm mai mult de 6 ore,mi greata.Vreau sa vomit 2 zile,mananc ochiuri.Si tot asa.
Anul trecut,dupa tura de antibiotice si vreo 5 luni de raceli continue,aveam analize de hepatita,dar hepatita nu aveam.Avusesem inainte,dar medicul nu fusese in stare sa vada(cu 5 luni inainte nu aveam anticorpii de hepatita a,cand s-a sinchisit el sa vada ce e cu ficatul deja ii aveam,dar eu intre timp ii faceam vizite constante ca mi greataaaaaaa,mi rauaaaaaa.ma manca pielea,aveam deja anticorpii)Asa ca3 luni am mancat doar fructe,legume,lapte proaspat si iaurt.Bine,erau singurele chestii ce le puteam manca,si astea la maxim 3 ore diferenta,ca de nu,ma apuca greata.La concluzia asta am ajuns tot singura,ca asta imi pria,apoi am vazut ca e cam meniul bolnavilor de hepatita.Si in 3 luni am avut analizele perfecte.Acum iar se intampla ceva,nush ce,ca analizele is ok,dar eu am dureri in partea dreapta,la apasare,am avut vreo saptamana cand nu ma puteam incheia la adidasi.A fost o perioada extrem de obositoare pt mine,si o caldura infernala,care ma omoara.Dar transamitazele erau ok.
Si cand fu mai ok,incepu maseaua.Si stiu ca ibuprofenul nu e ok pt ficat,dar nu pot trai fara el.Chiar tre sa citesc prospectul,ca stiu ca scria pe undeva sa nu le iei mai mult de nush cate zile consecutiv,eu am deja 5,nici nu vreau sa ma gandesc ca nu le voi mai putea lua.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat