View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 22 ian 2010, 14:12:10
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Nasterea in spitalele din Romania

Ema,eu cred ca noi,pacientii suntem la fel de vinovati ca voi.Ma refer la partea cu spaga,nu la stadiul in care sunt spitalele din romania.Aia e o problema ce tine de sistem.
Noi am invatat medicii sa primeasca bani,pentru ca noi ii dam.Si chiar fara sa ni se ceara.Stiu ca in momentul in care ajungi in spital esti disperat si ai face tot ca sa fie bine,dar nu toti medicii cer sau asteapta bani.Dar sunt sigura ca majoritatea sunt rugati cu bani.Si chiar sunt curioasa ce se intampla cand nu le dai banii,dar ii ameninti un pic.Si totdeauna exista alt medic,alt spital,o alta posibilitate.
Am vazut ca au inceput sa apara si in Romania tot mai multe spitale si clinici private.Poate ca preturile suna nu prea bine,dar eu stau si ma intreb care e diferenta.La bani.Intr-un spital normal dupa ce ca iti platesti adigurarea medicala in fiecare luna mai dai si spaga,de la femeia de serviciu la medic.Zi de zi,de cateva ori pe zi.Stai in niste conditii de toata jena,printre gandaci si furnici si risti sa te mai si infectezi cu cine stie ce.
Intr-o clinica privata poate costa putin mai mult,dar ai parte de intimitate si de conditii cat de cat normale.Plus ca ma indoiesc ca cineva si-ar permite acolo sa vorbeasca urat cu tine.
Daca sistemul national de sanatate din Romania nu functioneaza si cred ca ii va lua zeci de ani sa isi revina cat de cat,macar sa il incurajam pe cel privat.Unde suntem tratati ca oameni nu ca animale.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat