View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 22 iul 2009, 22:29:26
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Toate "durerile" noastre...

Mai,am avut hepatita A,multumesc celui de sus.
Eu mananc totul light,mai scap la unt din cand in cand,dar il prefer margarinei.
In rest,dulciurile is marea problema,oricum cantitatile is reduse in ultimul timp,dar tot nu destul de reduse.Da scap eu si de asta.
Katy,stiu caq sunt o norocoasa ca a fost doar hepatita a,dar totusi,de atunci a inceput distractia,totusi,am avut o hepatita de care nu am stiu,si pe care nu am trata-o in nici un fel.Lasa bine ca is dasteapta acuma,hihihi.A,,si mai beau si anghinare,tot pt ficat,cica iti ia pofta de mancare.Dar imi dau silimarinele una si mai mare,iar mi foame din 3 in 3 ore.Nu-i baiul asa de mare,inseamna ca ficatul functioneaza.
Mai,cica sunt slabuta cu vechime scrie la mine la profil,Slabuciosule,nu poti schimba in grasuta cu vechime,ca eu nu stiu cum e sa fii slabuta,si e o minciuna ce scrie acolo,ihihihih.
Eu urasc pastilele si citesc prospectele,deci de bine nu e,si inteleg ca si o aspirina te poate omori.Si is si cam ipohondra,dar cred ca e normal prin cate am trecut cu minunatul meu doctor,nu il mai fac in toate felurile,ca na,Katy a noastra e medic,si si eu m-as simti prost daca un neam ar spune ca a cunoscut nush ce romani idioti.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat