View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 10 mar 2011, 16:21:24
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Cum formam obiceiurile alimentare sanatoase la copii

Mda,faza cu doar al meu nu a patit nimic ma ingrijoreaza sincer.Al meu a dormit pe burta si nu a patit nimic.Al tau nu,dar mii de alti copii s-au sufocat in somn.Deci la mine fazele astea nu tin nici cand vb de oameni mari.Nush cine poate manca o cioco pe zi si nu se ingrasa ei,eu nu pot,hhihihi,ca imi sare glicemia.
Si eu stiu o mamica care se plange ca al ei bebe de vreo 4 ani nu mananca nici o leguma,nu fructe.Dar moare dupa cartofi pai si chipsuri.Si sincer,eu in timpul sarcinii doar in Burger King mi-o aduc aminte in iesirile noastre in oras.Si mancand tampenii,iar bebe i-a preluat gusturile.Eu cel putin nu m-as mai plange daca bebe o sa imi mosteneasca gusturile airea.
Whaley,mie faza asta ca nu ascult nici un sfat,nici o idee mi se pare in primul rand lipsa de respect pt parinti.O am ca dovada pe mama si pe soacra-mea.Soarca-mea e cea care stie,nepotica noastra e crescuta si de bunici,adica mai stau bunicii cu ea.Cu fata de mama copilului toti se prefac ca o asculta,doar ca eu prindeam dimineata bunicul cum la 8 ii dadea copilului ou kinder,in loc de mic dejun.Deci eu nu o sa pot vreodata sa imi las copilul cu ei,oricat de mult stiu ca il vor iubi.Mi se pare naspa ce fac.Si stiu ce instructiuni lasa cumnata mea in legatura cu mancarea fetitei,de bun simt,dar uite ca nu sunt respectate.Si orice le-ai spune oricum noi suntem altfel,ne-am dat dupa nemti,suntem cu fite,hahahah.
Si apoi o am pe mama,care mi.a facut si mie viata amara in adolescenta,deci nu a fost mereu o draguta.Dar acum as putea baga mana in foc ca nu ar calca peste cuvantul nostru.Ma asculta si chiar incearca sa puna in practica ce ii mai spun eu despre alimentatie.De exemplu seara mananca doar mere,incearca sa manance mai multe legume.Si daca ceva nu ii iese(incearca sa nu mai manance paine) imi spune ca na,ea nu poate,macar o felie.Dar mi se pare fain ca o femeie de 50 de ani sa incerce macar,asa,de dragul ca isi bate fii-sa gura.Si cu bebe cu atat mai tare ar fi sfant ce spun eu.Si mama e un om simplu,crescut la tara,care traieste inca la tara,cu o postilceala si atat,nu cu scoli sau cine stie ce.Dar pur si simplu simt ca ne respecta,chiar daca nu e de acord cu noi,hihihi.
Naspa de cumnata ta si de saracul copilas.Eu nu ma bag la faze ce tin de nepotica noastra,la fazele care chiar mi s-au parut ca sar calul,facute de bunici pe ascuns i-am spus barbatului sa ii spuna surorii lui,ca mi se pare ca el ar avea mai multe sanse.Dar nici el nu vrea sa se bage,asa ca......ce sa-i facem.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat