View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 03 iun 2009, 20:39:55
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Fructe ionizate - Ce facem cu ele?

Huhu,chiar urma sa mai scriu aici despre produsele bio.Deci,de obicei nu luam,pana am incercat pt prima oara morcovii bio.Daca cei normali sunt amari si atosi,mai,cei bio erau dulci,si croncanti,nush cum sa zic,pocneau cand ii rupeam.Apoi am luat capsuni bio.Mai,sunt dulci si miros a capsuni,probabil si voi ati observat ca in zilele noastre capsunile nu mai au nici un gust.
De cate ori am de unde alege,aleg bio,dar de multe ori merg la cel mai apropiat magazin,care e un plus minuscul,si prea multe bio nu gasesc.Dar,de multe ori am vazut ca sunt mai ieftine cele bio.Surprinzator nu?Pt ca sunt facut in germania,nu sunt aduse din celalat capat al lumii.Ieri am luat lamai bio,sa imi fac apa acalin,si era mai ieftin kilul cu vreun euro,sau ceva de genul.Celelalte ne-bio erau din Africa,hiihi.
Am mai mers la un magazin bio si am cumparat fructe si legume.Da,nu arata ca cele normale..Merele erau mici,parca erau de alea padurete,dar erau gustoase.Si rosiile erau altfel,erau mai tari,dar gustoase.
Si uleiul de masline e bio si in sticla mareee,dar am socotit,si nu e mare diferenta la pret fata de cel pe care il luam inainte.
Deci da,sunt altfel la gust cele bio,sunt ca cele pe care le mancam cand eram copil.Arata mai rau,dar se merita.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat