View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 23 feb 2010, 18:04:57
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Topul celor mai bune regimuri de slabit.

Otilia,la ofertele tale pot sa iti spun cu siguranta ca nu as mai manca din cand in cand.
Faza e ca,da,as manca inghetata,as manca si cate o jumate de felie de tort,dar ideea e(si asta am trait-o pe pielea mea,de aia am curaj sa o sustin) ca dupa cateva luni bune,cazul meu,in care refuzi aa zisele bunatatuti,nu mai poti sa mananci asa ceva.Eu am trait socul sa refuz inghetata in favoarea cireselor.A fost instinciv si salivam la ideea cireselor.Nu mi-a venit nici mie sa cred.
Si iti ia extrem de mult timp sa revii la obiceiurile initiale.Eu de vreo 6 luni nu mai incerc sa slabesc,ca ...nush de ce.Dar,nu mananc nici acum ciocolata normala.As vrea,merg sa imi cumpar si cand o vad mi se face greata cand ma gandesc cat e de dulce.Sunt sigura ca daca as manca de vreo 5 ori as reveni la mancat cate o cioclata intreaga odata.
Ieri mi-am cumpara un strudel cu mere de ala mare.Ca sa petrec ca is singura acasaA ajuns in gunoi astazi mai mult de jumatate din el.Am manct,dar simteam ca daca mai iau doua guri mor.
In schimb am dezvoltat o pasiune pentru dulciurile facute de mine in casa.Unde lucrez bine de tot cantitatea de zahar din ele si faina pe care o folosesc.O folosesc pe cea integrala.De aceea fac doar cate jumatate de portie,sau fac una dar jumate o duc prin vecini.La ele nu ma pot opri,dar nu se compara cu o prajitura luata din comert.
Deci,Otilia,se poate,inconstient ajungi sa fii altfel.Trebuie doar sa treaca ceva timp de mancat sanatos(multumesc de sugestii Iulia) si apoi nu o sa mai visezi nush ce friptane.Sau le visezi pana le vezi.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat