Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Discuţie între Elysee şi nicoleta30

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Discuţie între Elysee şi nicoleta30
Afişare mesaje din Cartea de Oaspeti 1 la 10 din 13
  1. nicoleta30
    22 feb 2011 07:53:08 - permalink
    nicoleta30
    tu de unde iti iei coloranti? Eu am unii lichizi care i-am luat din Kaufland dar nu sunt asa buni!!! culorile obtinute sunt pale....si tre sa adaugi mult zahar sa compensezi lichidul....
  2. nicoleta30
    22 feb 2011 07:45:43 - permalink
    nicoleta30
    Ai vreo reteta de crema mai fresh cu care sa pot umple tortul fara sa-mifac probleme ca tre sa-l acopar cu pata de zahar?
  3. nicoleta30
    22 feb 2011 07:44:57 - permalink
    nicoleta30
    iti multumesc din suflet!!
  4. Elysee
    21 feb 2011 18:11:30 - permalink
    Elysee
    Ma bucur ca ti-a iesit bine tortul si sper sa vad si poze la urmatorul. Sa-ti raspund si la intrebari 1) nu te sfatuiesc sa pui cacao in loc de culoare (strici toata pasta), te sfatuiesc sa cumperi coloranti alimentari. 2) poti folosi crema ganache dar sa ai grija asa cum ai zis sa nu ajunga pe margini si sa atinga pasta de zahar caci se strica. Mult succes in continuare. Pupici!!!
  5. nicoleta30
    21 feb 2011 14:14:52 - permalink
    nicoleta30
    Ina o intebare daca umplu tortul cu crema ganaj pot sa-l acopar cu pasta de zahat daca inainte sa intind crema fac un innel de izolare de crema de unt la marginea blatului??
  6. nicoleta30
    21 feb 2011 07:44:55 - permalink
    nicoleta30
    Am reusit si mi-a iesit bine, foarte bine. Tortul a avut vreo 4 kg. cu etaj Partea de sus blue si jos alb am decupat o albinuta dupa sablon si am pus-o sus si in reast am facut niste buline sa delinitez spatiul dintre torturi si spatiul tort farfurie...trandafiri si multe albinute mici
    Am folosit o lingura de unt la un kg de zahar pudra si nu mi-a stricat reteta..nu mi se lipea de maini!
    Acum am o alta prb colorantii!! crezi ca ma poti ajuta? si bine inteles o intrebare pot sa bag cacao in pasta de zahar arata bine se face maro?
    Mersi frumos de sfaturi.Poze am doar cateva facute cu mobilul...dar la urmatorul tort la care am poze ti le arat
  7. Elysee
    20 feb 2011 16:22:46 - permalink
    Elysee
    Buna Nicoleta, imi pare rau ca iti raspund asa de tarziu (sper sa iti mai pot fi de ajutor), nu am incercat niciodata cu margarina si nu stiu daca e bine...iar tortul il pastrezi la frigider (ai grija sa nu fie tortul umed inante sa il imbraci in pasta de zahar, ok?...torturl trebuie sa fie intotdeauna uscat, nu aiba vreo urma de sirop sau frisca. Sa ma tii la curent cu ce ai reusit. Pupici si succes!!!
  8. nicoleta30
    17 feb 2011 08:19:15 - permalink
    nicoleta30
    Salut Elysee te mai strsez putin am vazuto reteta de pasta de zahar in care se adauga si o lingura de margarina, mi-ai recomanda sa fac asta?
    si inca o intrebare daca acopar tortul cu pasta de zahar il pastrez in camara sau in frigider?
    Multumesc anticipat de ajutor? Am facut deja torturile (blat de vanilie si crema de unt cu aroma de lamaiie) azu vreau da fac pasta si sa le imbrac. Sa vedem ce o sa iasa. Cred ca de o juma de an ma tot documentez...sper sa am noroc.Asta e de incercare..
  9. Elysee
    10 feb 2011 20:29:59 - permalink
    Elysee
    Pasta de martipan o gasesti in marketurile mari la raionul de condimente pt prajituri (esente, gelatine,etc)si site este interzis sa-ti dau. Cauta tu pe net.

    Spor la treaba!!!
  10. nicoleta30
    10 feb 2011 08:17:13 - permalink
    nicoleta30
    De unde iau pasta de martipan? poti sa-mi dai niste modele de cum se monteaza un tort cu etaj? Cun se umbla cu sapta de zahar. m-am tot uitat pe net cum se fac figurinele dar nu am gasit o explicatie pas cu pas. daca ma poti ajuta cu un link...mersi frumos
Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole