View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 oct 2010, 18:02:15
andra_aly's Avatar
andra_aly andra_aly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Lightbulb Paste (gen cannelloni) la cuptor umplute cu carne

Ingrediente:
  • Paste gen cannelloni. eu am folosit mai scurte: Paste Paccheri
  • Pasta pulpa de rosii
  • Parmezan
  • oua
  • carne macinata(eu am folosit de vita ca e mai slaba ca cea de porc)
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • ceapa
Se toaca marunt o bucatica de ceapa(mie nu imi place foarte multa caci apoi imi cade rau la stomacel) si se pune la calit in tigaie cu putin ulei. Apoi se adauga carnea si se lasa cu capacul pus pana isi lasa putin suc.Se ia capacul si se lasa la pe foc pana cand a scazut acel suc. se adauga sosul de rosii si se lasa pe foc cu capacul pus 5 min apoi se ia capacul simai lasam pentru inca 5 minute aprox. Se adauga sare dupa gust
Cand acest "sos" este gata, putem sa umplem fiecare pasta pe rand si o asezam intr-o tava(eu am pus intr-un vas de yena). Facem un strat cu paste umplute, apoi acoperim cu putin sos de rosii(din acela simplu, fara carne. ) , presaram putin pesmet si putin parmezan.
Apoi mai facem un strat de paste umplute si aceeasi chestie si pentru acest strat. doar ca deasupra , presaram si putin ou batut.
eu am pus numai unul , dar putem nici sa nu punem.
Apoi lasam la cuptor pana cand se rumeneste putin
Pofta buna

SDC11539.JPGSDC11540.JPGSDC11542.JPGSDC11543.JPG

Ultima dată editat de Slabuta; 29 oct 2010 at 18:24:02.
Răspuns cu citat