View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 apr 2009, 20:24:10
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Talking dieta cu zahar

Deci,tocmai ma distrez si ma mir in acelasi timp.Vad la tv,dieta cu zahar.Ei da,citit corect,dieta cu zahar.Testul il face o tipa ce vrea sa slabesca vreo 10 kile.Dureaza o luna,in care nu face sport,si nu se abtine de la mancare in mod special,adica nu ii este impus nimic,manaca ce si cat vrea.
Singura chestie ce trebuie sa o faca e sa bea in fiecare dimineata un pahar mare de apa,in care a dizolvat o lingura plina de zahar.In prima zi tipa e incantata,e dulce ce tre sa bea,si cam asta e.Dupa doua saptamani a zis ca s-a saturat de apa dulce.La sfarsitul curei,la o luna,era deja ingretosata numai cat vedea paharul,a spus ca nu mai suporta nimic ce contine zahar.
Explicatia pshihologului fusese ca,in felul asta,ea simte exact gustul zaharului,nu ca in ciocolata,sau bomboane,unde gustul este amestecat cu altele.Si,se cam satura de atata zahar.
Slabise 3 kg intr-o luna.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat