View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 09 oct 2009, 16:08:36
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul creeaza dependenta

Karmara,eu vad diferente destul de mari in perioadele fara sport.In primul rand problemele de sanatate reapar,adica,ele sunt mereu acolo de fapt,dar nu sunt asa de vizibile.Acum iar trebuie sa folosesc spray-ul de astm zilnic,cand alerg am 5 minute de tuse dupa sport si asta a fost tot.Acum,am jumate de ora de tuse dimineata,si suier jumate de zi.
Am din nou senzatia de plin,sunt parca din nou greoaie.La imunitate inca nu vad vreo diferenta,dar ce pot sa iti spun e ca am un an si 8 luni de cand nu am mai fost racita.Si,acum vreo 2 luni cand dadeam semne ca racesc,am tras 5 km de alergat,am transpirat ingrozitor de tare si a doua zi m-am trezit ca noua.Astea sunt diferentele de le vad eu.Nu prea e indicat sa alergi cand esti racit,de fapt e total periculos in momentul in care ai viroze respiratorii sa faci jogging,se poate muri din asta,dar eu aveam doar usturimea in gat care precede intotdeauna raceala.
Mai obosita ma simt ca inainte,ma trezesc mult mai morocanoasa.Dar e un altfel de tonus de-a lungul intregii zile in perioadele de sport.Parca am cu 30 de kg mai putin,asta e primul semn.
Imi pare rau ca iti e frica de caini,si mie imi e frica de mor,cu toate ca iubesc cainii.Si nici nu vreau sa ma gandesc cum ti-ar fi sa iesi la jogging si sa te fugareasca vreo haita de caini.Ai posibilitatea sa mai faci alergare pe banda,dar,din punctul meu de vedere e cu totul altceva.Nu prea se compara un alergat afara,daca ai unde,cu alergatul intr-un spatiu inchis.
Si eu ca si DPS alerg cel mai bine cand e frig.E groaznic sa alergi pe caldura.Explicati e ca ii e destul de greu corpului sa isi mentina temperatura,pt ca el oricum se incalzeste la alergat.Am vazut insa oameni alergand pe canicula,ziua la pranz,cand eu abia respiram de caldura.Cred ca ei erau in sevraj
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat