View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 25 ian 2010, 13:46:26
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Adevarat sau fals ?!

Zaharina nu este cangerigena,m-asmira.E facuta din petrol.Pe care il bagam in corpul nostru.Hmmm,o fi sanatoasa poate si nu stiu eu.
In afara faptului ca ceva atat de chimic ajunge in corp mai e faza ca zaharina da peste cap notiunea corpului despre zahar.Fiind de cateva sute de ori mai dulce ca zaharul(parca asa) corpul nu mai recunoaste exact ce si cat ii trebuie.
Plus ca mai era faza ca la nivelul creierului ajunge ideea ca va primi zahar,de care avem nevoie,nu musai in forma de zahar rafinat,dar avem nevoie de carbohidrati.Si apoi bem cafeluta sau mancam chestia cu indulcitori si creierul realizeaza ca nu a primit zahar.Si atunci e mai naspa.Asta din ceea ce stiu eu,si din ceea ce am observat eu pe corpul meu.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat