View Single Post
  #122 (permalink)  
Vechi 16 feb 2010, 09:02:23
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Inca 15 kg....cine incepe cu mine de maine?

Buna dimineata.Mai,voi ati dat discoteca cat am dormit eu,cat ati mai scris.
Deci,sa o luam pe rand.
Pai Roz,eu o sa iti spun Alexandra Roz probabil,ca sa fiu sigura ca nu te incurc
Miky,de ce suferi?Il mai iubesti inca,sau e doar diferenta de la cum era cu el si cum e singura.Ma gandesc ca daca tu te-ai desprtit de el ai avut tu motivele tale.E greu dupa 5 ani sa vezi viata altfel.Dar gandeste-te bine ce simti de fapt,care au fost motivele pentru care te-ai desprtit de el si plangi pana scoti tot afara.nu incerca sa acoperi si sa te prefaci ca e totul ok.Boceste o saptamana,doua,3,si pe urma ridica capul sus si ia-o de la capat.
Vai,de as mai avea eu 20 de ani si mintea de acum as zbura din petrecere in petrecere si nu mi-ar trebui nici o relatie stabila.Dar atunci vroiam relatie stabila.Incurcata e mintea omului.
Aida,ce bine sa te vad aici.Deci slabim impreuna 15 kg,dar acuma sincer sa iti spun parca vad ca tu le slabesti in doua luni,ce ma fac eu cu tine.Ok,trecem cu vederea atata timp cat papi peste 1000 de calorii pe zi.
Na,imi spui si tu care e planul de bataie?Adica cum am facut noi mai devreme?
Anes,ce harnica ai fost,am sa pun mesajul tau la un loc cu celelalte si cred ca deseara dupa ce vin de la scoala o sa fac lista finala.Sa nu disperati ca dispar,dar numai bine poate mai scriu si celelalte fete.
Mailin,vezi ca nu esti singura?Acum o ai pe Aida cu la fel de multe kilograme.Si pe noi.
Si mie imi place Timisoara,e adevarat ca am fost numai in vizite scurte dar mi-a placut tot ce am vazut.
Aido,ma faci sa mor de ras cu ardeleanul tau.Am si eu unul acasa si inca ma obisnuiesc cu calmul lui.Pentru mine e de neimaginat asa ceva.Nici chiar eu nu reusesc sa il enervez,si ma straduiesc,crede-ma,ca uneori am chiar chef de cearta.De cele mai multe ori rade ca ii se pare ca sunt comica,mica si agitata.Eu sincer ma intreb inca ce fel de lapte beau oamenii astia de mici de is toti asa de calmi.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]