Subiect: Jurnal Dayanna
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 20 aug 2009, 20:28:41
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dayanna

Dayanna,m-aii facut si pe mine curioasa de carte,asa ca acum vreo 3 zile mi-am aruncat un ochi.Din pacate mie nu mi-a adus nici o informatie noua,asa ca nu am ajuns pana la jumatate cred.
Parerea mea,e ca o forma incipienta a regimului Montignac,eventual vegetariana.Mi-a placut in schimb extrem de mult cum explica de ce noi oamenii nu ar trebui sa mancam carne.Aici ii dau dreptate.Per ansamblu mi se pare ok,trebuie un stil de viata sanatos.Singura mea problema e cu reducerea cantitatii de carbohidrati,le la Monti,dar aici nush cum e,ca nu am ajuns pana acolo,De fapt,dupa ce ajunsesem la un sfat,ca daca practicati urinologia(cred ca am scris bine)am cam citit in hopuri.
Slabuta,Weight wathers nu are nimic de-a face cu indicele glicemic.Si la ei se stie ca e doar o hipocalorica facuta comerciala.Si ultima mea concluzie e ca o hipocalorica extrem de restrictiva,eu ar trebui sa mananc vreo 22 de puncte,adica cam 1200 de calorii maxim,Ceea ce e extrem de aproape de infometare.
Si Slabuta,daca mai citesti despre teoria caloriilor,o sa te convingi ca e falsa.Corpul uman se modifica atat de repede,isi schimba imediat necesarul de calorii.Da,e evervant sa stiu ca e falsa,dar e falsa.
Dayanna,bafta multa,sa te tii de regimul de viata sanatos pe care l-ai ales.Si sa te faca slabuta si sanatoasa.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]