View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 13 mar 2017, 10:03:34
mika_me's Avatar
mika_me mika_me este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Hipocalorica
Date: 162cm, 76.9kg
Mesaje: 6.209
Aprecieri acordate: 306
Am fost apreciat(a) de 1.091 ori in 480 mesaje
Implicit Re: A venit primavara, start la slabit. Diary nr. 2

Buna Axenya!!!

Citat:
Anterior postat de Axenya Vezi mesajul
Buna dimineata!
Am ramas, din nou, dezamagita de antrenorii de la sala. Aseara am plecat dupa 30 de min, sunt lipsiti de inspiratie si nu sunt spontani deloc, de'a dreptul plictisitor.. iar am numarat pana la 8, iar am facut aceleasi miscari. Imi pare rau ca mi-am facut abonament pe o luna, cred ca nu am sa mai merg ptr ca ma plictisesc teribil..
Am sa fac acasa cu video-uri de pe net pana luna viitoare cand voi merge la alta sala, mai departe de casa, dar asta e... stiu ca e ok..
Sunt tare curioasa despre ce sala e vorba. Poate imi scrii intr un mesaj privat.
Nu ma mira lipsa de interes sau de inspiratie a antrenorilor de la unele sali. Unii cred ca sunt acolo doar ca sa isi faca norma, nu sa ajute in adevaratul sens al cuvantului. Multi asteapta sa i iei ca antrenori personali, dar in acest ultim caz, e totusi un paradox..pt ca....cu o astfel de atitudine, de ce l ai vrea pe unul de genul ca antrenor personal...Dar sa zicem, ca platiti la sedinta, ar fi mai motivati. Anyway...imi pare rau sa aud ca ti ai facut abonament degeaba la sala.
Nu sunt specialist si nu stiu daca ce iti recomand eu, e ok. Dar ar trebui, daca n ai facut o pana acum, sa mergi undeva sa vezi care e compozitia corpului tau, adica procent de grasime, muschi, apa..and stuff..Daca stai ok la capitolul masa musculara, cred ca ar trebui pentru inceput sa te concentrezi pe cardio (chiar daca se spune ca muschii ard grasimea..eu zic ca degeaba ii antrenezi si ii dezvolti daca nu se vad de sub stratul de grasime...repet, pentru inceput, pentru ca e clar ca pentru tonifiere si definire, tot weight training e cheia).
Daca vrei, iti pot recomanda o sala...unde de fapt se lucreaza cu greutati, dar si cu greutatea corpului. Eu l am avut ca antrenorul de acolo (ca e sala lui), antrenor personal. Din pacate, nu am fost suficient de motivata la momentul respectiv, nu m am putut mula atunci pe tipul de alimentatie recomandata de el si a si trebuit sa plec o perioada din tara, asa ca n am dus la capat cele 12 sedinte. Dar am vazut rezultate uimitoare la multe fete care au lucrat cu el, fie in sedinte private training, fie de grup. Si inca iau in calcul ca in viitor sa ma intorc la sala lui, de acesta data, la antrenamentele de grup.
Dar, cum ai spus si tu...e ff ok si sa faci acasa...Incepe si tu cu Power Walk..si usor usor creste intensitatea..la 2-3 saptamani schimba, variaza...astfel incat corpul sa nu se obisnuiasca cu exercitiile..si sigur vor veni si rezultatele frumoase...

Citat:
Anterior postat de Axenya Vezi mesajul
La multi ani! Asemenea!
Dieta, ieri am mancat cam caloric. Am ramas la ei mei peste zi si am avut o cina cam "ca la mama acasa" cum se zice, dar a fost frumos, nu regret ca am mancat cam "nepermis" alaturi de ai mei, am gustat un pic din toate.
Cantarul imi arata 81 de kg, deci 2,4 kg in 10 zile,sunt foarte multumita.
Azi dimineata, in drum spre serviciu, m-am intalnit cu o colega din perioada liceului- sa nu o recunosc! Arata mai bine decat acum 10 ani, cand aveam festivitatea de terminare a liceului, a slabit 30 de kg in 6 luni cu dieta Rina..Deci, intalnirea cu ea m-a facut sa imi doresc si mai mult sa ajung la kilogramele dorite.
Ti-e cum iti merge dieta? cum te simti? multumita?
Adevarul e ca atunci cand vezi oameni care au avut ambitia sa faca o schimbare benefica in viata lor...esti motivat sa o faci si tu. Am si eu exemple de genul. Aveam in liceu o colega mai plinuta, cu niste sani imensi (o compatimeam la orele de sport..efectiv, cand alerga, trebuia sa se tina de piept). Am revazut o pe fb la vreo 2 ani de la terminarea liceului...slaba slaba, n ai fi zis ca e aceeasi persoana. Cu o forma a corpului armonioasa, longilina, si sanii absolut normali. Si mi am dat seama cat de mult dauneaza kg in plus si propriei perceptii. Ca grasimea la majoritatea oamenilor nu se depune uniform...si ajungi sa zici cand esti mai gras..."asa e configuratia mea"...de mar...de para..de whatever...Iar cand slabesti, iti dai seama ca esti chiar proportional. Evident ca exista si exceptii...persoane care desi sunt slabe, nu au forma de clepsidra sa zicem...dar ele sunt fix exceptia care intareste regula.

Dieta la mine merge momentan ok. Ma skmt tonica, sunt multumita. Sincera sa fiu, in loc de abonamente la sala, ti as recomanda sa mergi la un nutritionist...Costurile sunt cam aceleasi.

Citat:
Anterior postat de Axenya Vezi mesajul
Buna dimineata!
Fetelor, dupa cat timp sau nr de kg pierdute ar trebui sa se vada si in cm?
M-am masurat azi dimineata si am ramas un pic dezamagita, nici macar 0,5 cm nu am pierdut de niciunde. Ma gandesc ca o fi prea devreme, sau trebuie un nr mai mare de kg pierdute ptr a pierde si in cm... nu stiu...si nici nu gasesc un raspuns explicit la intrebarea mea pe net..din contra..am gasit situatia in care -cantarul nu arata nimic in minus dar cm da, asta inseamna ca ai gastigat masa musculara dar ai pierdut din grasime...dar in cazul invers cum sta treaba?
Ma gandesc ca nu am eu suficienta rabdare si ca ar trebui sa ma masor dupa mai multe kg pierdute....
Eu cred ca n ar trebui sa te descurajezi...pe de alta parte trebuie sa fii constienta ca la 80 de kg...1 kg nu e ataaat de semnificativ ca atunci cand sa zicem...slabesti de la 51 la 50 (cand greutatea ideala e 50). Cred ca de la 3 kg incolo vor aparea si pierderile in cm. Mi aduc aminte ca ma uitam acum muuulti ani la o emisiune de pe Prima...Miss fata de la tara...si era Dana Savuica, care i a zis unei fete care n avea 60 in talie...avea vreo 65...ca trebuie sa mai slabeasca vreo 5 kg..ca sa dea cei 5 cm jos din talie. Dar iti spun eu ca nu e chiar universal valabil si ca fiecare corp are ritmul lui. Poate ca acum dupa 1 kg slabit n ai niciun rezultat la masuri...dar poate la al doilea o sa vezi din start -2 cm...Ai rabdare, tine te de treaba, ca acel kg nu s a dus de nebun, ci pentru ca ai facut ceva bine...si vor aparea si rezultatele la care speri tu Capul sus!!

Citat:
Anterior postat de Axenya Vezi mesajul
Buna dimineata!
Saptamana asta am slabit fix 1 kg, eu zic ca e foarte bine avand in vedere ca sport nu prea am facut. Pentru ca nu imi place sala la care m-am inscris, am sa incerc ca fac acasa mai des...acum sper sa imi pot aduna lenea si sa ma mobilizez.

Felicitari!!!!

Ps. Ti am raspuns cam alandala la mesaje...:p
__________________


Jurnal 2019

Jurnalul meu

Jurnal 2014

Primul meu jurnal 2009

11.05.2020 - 109.5 kg (sarcina 39 saptamani)
02.02.2021 - 104.5 kg (ziua in care am decis ca sunt totusi prea tanara sa port 50 kg in plus)
16.04.2021 - 85.7 kg
05.06.2021 - 79.2 kg
25.07.2021 - 74.7 kg
26.09.2021 - 69.9 kg
28.11.2021 - 65 kg
mika_me, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2237 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1720 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1204 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mika_me:
Axenya (13 mar 2017)