View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 17:50:27
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Citat:
Anterior postat de Kitkat Vezi mesajul
Ziceai ca ai avut dureri de genunchi de la jogging, si pe mine a inceput sa ma doara un genunchi. Nu l-am bagat in seama la inceput, ma cam durea dupa ce terminam de alergat, pe urma a inceput sa se simta si cand coboram scarile. Apoi am facut pauza de alergat cat am fost in Bucuresti in vacanta (3 saptamani) si nu mai aveam nimic.

Ieri cand am alergat pt prima oara dupa pauza iar se simtea un pic chestia aia la genunchiul. Si cand am iesit mai tarziu pe-afara sa ma plimb, durea cam rau, chiar daca mergeam incet. Azi m-am dus iar sa alerg, am facut putina incalzire inainte, si dupa nici 10 metri de jogging m-am oprit din cauza genunchiului si am mers ca o gaina schioapa pana acasa ca ma durea destul de tare.

Incerc sa-ti explic cat de cat despre ce vorbesc:
Ma doare imediat sub rotula, intre rotula si tibie, in exterior, nu pe mijloc, deci nu e tendinita. Si doare mai ales cand indoi genunchiul in spate si daca calc pe toata laba piciorului, daca calc mai mult pe exteriorul labei piciorului se simte mai putin. (nu stiu daca intelegi ce explic )

Seamana cu ce ai avut tu sau ai idee de la ce o fi? Tie cum ti-a trecut si ce zici sa fac?

Offff... sunt suparat rau ca nu mai pot sa alerg, imi place asa mult!
Kitkat,mie durerea de genunchi(si mi se pare ca e la fel cu a ta)mi-a disparut cam la vreo 3 saptamani dupa ce nu am mai alergat.Asa si la mine,devenea din ce in ce mai intensa.Eu cred ca ni se distrug cartilajele,ori nu facem ceva corect,ori suntem genetic gresite,hehehe.Pentru ca nici cu incalzirea nu am rezolvat nimic,aoi am luat un praf cu gelatina pentru oase,ca un supliment alimentar,dar tot nimic.
Poate ar trebui sa mergi la un medic.Eu de luni ma apuc din nou de jogging si sper ca acum sa fac lucrurile corecte din prim,apentru ca am experienta anului trecut si sa nu mai am dureri.Dar daca tot or sa ma doara genunchii o sa merg la medic.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat