View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 16 aug 2009, 13:53:09
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit re: Jurnal de bord - anna

Anna,eu am pornit de la 89 oficial.Acum,uitandu-ma la pozele de la 89,observ ca am poze cand sunt mai grasa ca atunci.Deci probabil am avut si mai mult,cand ne-am casatorit si am stat 2 luni in romania.Atunci tin minte ca nu mai puteam imbraca nimic din ce luasem cu mine.
Si acum am 77,iar diferenta e enorma.Astazi am probat hainele pe care le aveam cand am venit in germania,acum exact 3 ani.Si am 11 perechi de blugi care imi vine(am refuzat sa scap de toate hainele mici,am sperat ca ma vor mai incapea odata).Toate hainele cumparate anul acesta sunt deja la mama,imi erau prea mari deja.Deci chiar daca zici vreau 30 de kg,si 12 vor face o diferenta enorma.
Faza e ca singurele greutati pe care eu mi le amintesc din viata mea de adult sunt 64 kg in liceu,si 75 acu 3 ani.Deci am doua praguri de trecut.Dar incetul cu incetul se face totul.Eu inca sunt fericita de cate ori trec pe langa o vitrina,pentru ca diferenta e mare.La fata cel putin,incep sa ma regasesc de sub straturile de grasime.Si acum port blugi si bluzite normale,pe corp,nu stramte,dar fara burtiera.Si e bine,nu da nimic pe dinafara.Ma intreb de multe ori de eu sunt,pentru ca am crezut ca pentru mine e doar mersul in sus la kilograme,nu si inapoi.Dar uite ca nu e asa,pot si eu.Cateva reguli de baza,pe care le-am ingnorat mereu si pot.Voi fi slabaaaaaaa.Tare is curioasa cum e.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]