View Single Post
  #3512 (permalink)  
Vechi 22 apr 2010, 08:39:21
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Inca 15 kg (16 februarie - 16 iulie)

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
bine ai revenit Mishutule
mi-a fost dor de tine! chiar ca nu mai suntem pe prima pagina!
am citit si despre examane -felicitari si bafta in continuare!- si despre problemele de sanatate - dar pare-se ca esti pe maini bune si asta ma bucura mult!
iar pt nefumat ... felicitari!!!!!! iti amintesti ca ti-am scris ca e mai usor decat mi-am imaginat? dar doamne fereste sa ma gandesc la un fum acum ... pt ca cred ca instant m-as apuca din nou. mi-a placut gustul, gestul, fumatul cu tot ce presupune (in afara gustului ce-l aveam in gura dimineata ). chiar am scris pe undeva pe aici, ca fumatoare fiind mi se parea ca si slabitul mergea mai usor. trebuie sa invat sa slabesc fara tigari ... multa bafta! ambitie -stiu ca ai ! si radbare!
abia astept sa ne intalnim "in direct" si sa bem o cafea impreuna
Neata Anes,multumesc de felicitari,le merit,hahahaha.Deja e a treia zi.Ce gust bun are cafeaua,cred ca e prima oara cand imi place cafeaua.E surprinzator de usor si imi dau seama ca psihic e toata dependenta.Da,as fuma,daca as stii ca pot sa ma controlez,daca as stii ca pot fuma doar 4 tigari pe zi.Dar stiu ca nu pot,pot 2 pachete sau nici una,asa ca prefer sa nu fumez deloc.Lui Calin ii era frica,dar sunt super ok.Ideea e din ce punct de vedere privesti lucrurile.Daca ai impresia ca pierzi ceva,e greu,daca ai impresia ca ai scapat de un calvar,e ceva mai usor.
Dar,trag aer adanc in piept cand trec pe langa fumatori
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]