Subiect: Idei culinare
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 04 iun 2009, 12:29:03
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Idei culinare

Ce mai fac eu ca sa mearga repede mancarea,de obicei nu gatesc decat ce mancam atunci.Adica,fac ciorba,fac in cea mai mica oala de o am prin casa,intra cam amxim 4 castroane de ciorba.Asta pt ca noi nu mancam cu placere mancare mai veche de o zoi,sau reincalzita.Cand am pofta de ardei umpluti,imi fac 4 ardei umpluti,fara sarmalute,si mi-am satisfacut pofta si nu am pierdut jumatate de zi cu sarmale.
Multe dintre mesele noastre sunt formate din gratar si salata.Si atat,ca mai mult nu ne tine burta.Am o tigaie de grill,dureaza 10 minute sa fac o friptura,si maxim inca 10 pt o salata,cu toate ca in timp ce fac friptura pregatesc salata.
Ok,dar aici,in mod total curios si dubios mie,carnea dureaza foarte putin pana se face,de exemplu cand fierb perisoarele de la ciorba,nu le fierb mai mult de 5 minute.Am facut sarmale duminica,le-am tinut pe foc 2 ore,la cel mai mic foc posibil,ca sa fie inca bune si calde cand imi veneau musafirii.Mai mult de o ora nu cred ca trebuia sa le fierb.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat