View Single Post
  #47 (permalink)  
Vechi 14 aug 2009, 15:11:37
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Eu vreau sa slabesc sanatos

Citat:
Anterior postat de Daphne Vezi mesajul
Nu exista oameni care sa manance extrem de putin si sa nu slabeasca! ei doar nu realizeaza ce papa ... si considera ca e putin! Daca papi 6 covrigi de 100 g inseamna ca ai papat 1920 cal! Ce inseamna ca nu prea ai putea papa nimic de esti fata in ziua respective! Am vazut atatea cazuri! Si chiar la mine asa m-am ingrasat cele 5 kg!
Daphne,daca tu cauti bine,gasesti si aici fete de mananca 400 de calorii pe zi si nu slabesc.Acu vreo doua zile era o fata ce tine monti si spunea ca mananca extrem de putin,am socotit eu cam 400,si nu slabeste.
Si sportul si dieta e o regula general valabila,in cazul in care nu sunt boli care duc la ingrasare.Dar si atunci se poate,de exemplu eu.Tiroida care face ce vrea,ficat gras si la fel de sarit ca tiroida,si totusi slabesc.Dar eu nu pot sa cred oamenii ce spun,mananc corect,fac sport(sport de slabit,adica cardio)si tousi nu le scade grasimea.Ori fac ceva gresit,nu fac sportul corect,nu mananca destul,nu mananca corect,ori sunt bolnavi.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat