View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 aug 2009, 07:45:49
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Cresterea metabolismului

Oana,bine ai venit,ma bucur ca faci si tu sport.
Hai sa iti impart experienta mea si a sotului meu in legatura cu sportul.Eu fac cardio,el face sala.
Am inceput dieta,scazand din calorii,nu prea multslabeam cam 2 pe luna.Apoi m-am apucat de tae-bo.Si am slabit bine,cred ca am ajuns si aproape de 4 pe luna.Vreo 2 luni am facut.Corpul s-a modelat destul de frumos.
Apoi o luna jumate nu am mai facut nimic si am mancat cat o vacuta,.2000 de calorii zilnic minim.Si am slabit un kilogram.Pe mine asta ma face sa cred ca metabolismul meu si-a revenit in urma dietelor tampite.
Acum o saptamana si un pic m-am apucat din nou,de alergat de data asta.O febra musculara exact cum spui tu,imi venea sa plang cand trebuia sa ma ridic.Deja ma gandeam sa iau pastile de dureri,ca ma termina.Dar am alergat in continuare.
In primele 3 zile am castigat 1500 grame la cantar.Barbatul imi spunea ca e masa musculara care creste,e umflata si plina de apa,saruri,ce trimite corpul in ea.Eu sa mor.In alte 4 zile au disparut toate gramele puse.Si acum,dupa ce beau cafeau ma cantaresc si o a iti scriu bilantul unei saptamani.
Sotul meu face sala,multa,si vrea si sa slabeasca.Are 2 luni de cand face dieta,asta insemand tot o hipocalorica lejera si sala.Oscila tot la 100,jumate de kil in sus,jumate in jos.De 3 saptamani,pentru ca in sfarsit m-a ascultat,mananc des,mananca destul,si face cardio cu mine.3 kg s-au dus.Si face sala doar de 2 ori pe saptamana.L a prima cantarire dupa sala,are mereu un kilogram in plus,dar el are foarte multa masa musculara,face sala din adolescenta.
Deci,merge.Cardio e singurul ce cred ca nu da gres,daca,cum spui si tu,e langa o alimentatie corecta.
De mancat mananci,cam putin dupa parerea mea,ar trebui sa mananci macar metabolismul bazal,ia vezi cat e si papa tot.
Si sa mananci des,la maxim 3 ore,ca organismul tau sa invete ca nu trebuie sa inmagazineze,pentru ca primeste continuu mancare.Iti spun indata si ce ce imi arata cantarul.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat