Subiect: Cum invatati?
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 15 ian 2010, 00:12:09
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Cum invatati?

Dorutza,multumesc de raspuns.Eu am inceput acum pe seara,eu chiar nu pot sa inteleg de ce doar noaptea am spor.Si cand am invatat pt bac,si in facultate doar noaptea reuseam.Ok,sa zic ca atunci nu aveam noaptea alti stimuli,dar acum sunt toata ziua singura,e perfect de invatat.Acum e si Pogsteru langa mine,dar am spor.Am inceput bine ca mi-am dat seama ca mai stiu inca perfect ce am invatat acum o lunaDeci am elan.
Dorutza,ce am eu de invata......limba germana pana la nivelul vorbitorilor nativi de germana.O sa incep si un curs cat de curand,sper,dar inainte de asta o sa am un examen.Cu cat ma situez mai sus,cu atat fac mai putine cursuri.Asta insemana mai putine sute de euroi platite de mine.Si cam si asta imi e problema,ca nu stiu ce sa invat,cum.Am mii de materiale luate de la altii,dar habar nu am cu ce sa incep.Adica cu ce sa continui ca de inceput am inceput acu vreo 3 ani
Dar am luat o carte la care am si raspunsurile si cred ca o fac pe ea cap coada si gata.Offffffff
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat