View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 05 mai 2017, 21:27:04
mika_me's Avatar
mika_me mika_me este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Hipocalorica
Date: 162cm, 76.9kg
Mesaje: 6.209
Aprecieri acordate: 306
Am fost apreciat(a) de 1.091 ori in 480 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul



Multumesc tare mult pentru urări și încurajări! Mă bucur tare mult că am avut ocazia să ne cunoaștem, chiar și virtual, mereu primesc așa un boost de motivație și încredere când îți citesc mesajele.

Eh, am avut probleme cu greutatea și în liceu, dar în primii 3-4 ani de facultate chiar mă stabilizasem așa. Nu eram slabă, mă fixasem undeva pe la 65 de kg, aratam ok, dar nici nu țineam dietă, mâncam de toate cu moderație. Voiam așa să mai slăbesc puțin, dar eram fericită în "bula mea roz", chiar eram multumita de mine cand ma uitam in oglinda. Anul trecut am pierdut directia insa...
Am lucrat mult la mine in ultimul an, pe toate planurile, sa ma redescopar si sa ma reinventez. Sunt inca tanara, mai e timp Mi-am luat un job part-time pe langa facultate, ca sa imi permit sa plec la vara intr-o experienta frumoasa, si poate si stresul a contribuit la esecul cu dieta..
Chiar am avut un an bun, cu multe realizari, am multe perspective pe viitor, simt ca daca as reusi sa ating un echilibru si cu greutatea totul ar fi ok.

Multumesc pentru deschiderea de a-mi recomanda si mie nutritionistul tau, am mare incredere! Bine, nu imi va permite mie bugetul sa ma duc periodic, la fiecare 2 saptamani, cum se face.. dar macar as incerca, cat pot. Ai dreptate, cu un plan mai clar in minte m-as gandi mai putin peste zi la ce sa mananc, cum sa mananc, cand sa mananc.. si poate ar face procesul mai usor.

Te pup, spor!
Buna. ti am trimis mesaj privat. Sa imi spui te rog daca l ai primit si eventual imi scrii acolo, daca mai ai nelamuriri legate de doctorita mea nutritionist. Nu am intentia de a face reclama, nu as avea de ce (nu am nimic de castigat din asta)... dar daca pot ajuta, o fac cu mare drag.

Btw, numele meu e Anca...asta ca sa ne cunoastem mai bine

Ma bucur sa vad ca inspir si transmit buna dispozitie....in conditiile in care de fel, nu sunt nici pe departe o persoana optimista...Deci e un paradox...Insa incerc sa ma educ in acest sens, incerc sa ma gandesc ca viata e ...scurta si imprevizibila....si ca trebuie sa inteleg (atunci cand constientizez), ca anumite lucruri sunt prea marunte ca sa poarte o valoare atat de mare si sa ma afecteze iremediabil. Si chiar daca ma zbat sa fiu optimista....si sa privesc doar spre aspectele pozitive, nu inseamna ca nu am propriile batalii interioare de dus...Aici pe site insa chiar ma vad intre prieteni, chiar daca nu ne cunoastem....si e locul in care, chiar si dupa luni intregi de absenta, m am intors...cu aceeasi deschidere, fara frica de a fi judecata.(ca sa fiu realista, m am intors de la an la an mai grasa...well, as I say...s**t really happens)..Pentru ca impartim acelasi scop in principiu, si atunci n ai cum sa nu intelegi prin ce incercari trece fiecare dintre cele care scriu aici pe site...

Esti foarte tanara....si eu sunt foarte tanara...chiar daca la inceputul anului urmator schimb prefixul....Pana in ultima zi pe acest pamant, avem tot timpul din lume sa facem orice ne am propus...E o prostie sa ne limitam la ceea ce impune societate si sa traim cu impresia gresita ca dupa o anumita varsta e prea tarziu pentru anumite lucruri...Make the best of your life...each and every day!!!

Ma bucur sa "aud" ca a fost un an plin cu de toate pentru tine....si bune...Pana la urma Andra zice bine in melodia ei "dupa rau vine bine, intotdeauna"...Plus ca si episoadele astea nefericite, de a lungul vietii, au si ele rostul lor...Daca n ar fi ele...am mai putea aprecia ce avem in viata?Am mai putea identifica momentele cu adevarat fericite? Trebuie sa existe o scara de valori si in acest sens...Nu e placut, dar asa e construita viata...

All in all, sper sa te ajute ce ti am trimis pe privat si ....daca te hotarasti, chiar sunt curioasa sa imi povestesti cum a fost prima vizita

Spor!
__________________


Jurnal 2019

Jurnalul meu

Jurnal 2014

Primul meu jurnal 2009

11.05.2020 - 109.5 kg (sarcina 39 saptamani)
02.02.2021 - 104.5 kg (ziua in care am decis ca sunt totusi prea tanara sa port 50 kg in plus)
16.04.2021 - 85.7 kg
05.06.2021 - 79.2 kg
25.07.2021 - 74.7 kg
26.09.2021 - 69.9 kg
28.11.2021 - 65 kg
mika_me, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2237 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1720 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1204 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mika_me:
curly.light (05 mai 2017)