Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 29 sep 2010, 10:11:49
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Cat timp trebuie sa dureze aceasta perioada?

La aceasta intrebare nu exista un raspuns fix. Durata Perioadei de Atac depinde de numarul de kilograme pe care incercati sa le pierdeti, de varsta, si de numarul de diete precedente pe care le-ati urmat (deoarece cu cat mai multe diete precedente cu atat corpul si-a marit sistemul defensiv si se va opune mai mult pierderii de kilograme).

Pentru cei care doresc sa piarda mai mult de 20 kilograme se recomanda intre 7 si 10 zile dar nu mai mult de 10 zile.

Pentru cei care doresc sa piarda intre 10 si 20 de kilograme se recomanda o perioada de atac de 5 zile.

Pentru cei care doresc sa piarda mai putin de 10 kilograme se recomanda o perioada de atac de 3 zile.

Pentru cei care doresc sa piarda mai putin de 5 kilograme se recomanda o perioada de atac de 1-2 zile.

Alimentele permise

In aceasta perioada veti putea sa consumati alimente din 8 categorii aprobate plus va trebui neaparat sa consumati zilnic alimente din 2 categorii.

Aceste 10 categorii sunt:

Categoria 1 – Carnurile rosii cu putine grasimi:
Carnea de vita: se poate manca pe gril sau la rotisor (bineinteles fara nici un fel de ulei, unt, etc). Sunt permise doar bucatile de carne cu putine grasimi: file mignon, muschiul dar evitand neaparat antricotul si coastele.
Vitelul: de aici este permis cotletul si ficatul (daca nivelul de colesterol vi-l permite).
Porcul si mielul nu sunt autorizate.

Puteti sa preparati aceste carnuri oricum doriti dar fara a utiliza urmatoarele: uleiuri, unt, crema, samantana, etc. Modul de pregatire recomandat este la gril dar puteti de asemenea sa le pregatiti la rotisor sau in cuptor.

Categoria 2 – organele de animale:
Din aceasta categorie doar ficatul si limba sunt permise.
Se recomanda fiactul de vita, de vitel si de pui. Singurul dezavantaj al ficatului este faptul ca are foarte mult colesterol deci pentru cei cu nivele de colesterol mari nu este recomandat sa consumati mult.
Sunt permise limba de vitel si de miel deoarece sunt cele mai putin grase.

Categoria 3 – pestele:
Din aceasta familie de alimente sunt permise toate. Este de asemenea permis si pestele afumat, mai ales somonul afumat. Si pestele in conserva atata timp cat este conservat in propriul sau sos sau intr-un sos de rosii dar nu in ulei!

Categoria 4 – fructele de mare:
Sunt permise toate crustaceele: crevetii, crabul, homarul, langustele, langustinele, stridiile, midiile, molustele si cochiliie Saint-Jacques.

Categoria 5 – pasarile:
Toate pasarile sunt permise in afara celor cu ciocul plat adica: gasca si rata. Atentie! Singurul lucru care nu este permis pentru consum este pielea pasarilor deoarece este extrem de grasa. Astfel, desi pasarile pot fi gatite cu pielea (puiul la cuptor, etc) trebuie sa indepartati pielea inainte sa le consumati.
Puiul este bineinteles recomandat dar de evitat partile grase ale acestuia (aripioare, piele, etc). Cel mai sugerat este pieptul de pui.
Iepurele este un animal extrem de slab si puteti sa mancati orice portiune a acestuia.

Categoria 6 – delicatesele (mezelurile):
Se pot consuma toate delicatesele care nu contin multa grasime: de curcan, de pui, cele de filet de vita afumate (de gen carpaccio de vita, bresaola, etc).
Nu se poate consuma sunca decat daca o gasiti degresata.

Categoria 7 – ouale:
Ouale pot fi consumate fierte sau gatite in omleta dar fara a folosi ulei pentru pregatire.

Doctorul Dukan de asemenea recomanda adaugarea de creveti sau de langustine pentru a face ouale mai interesante. Puteti de asemenea sa faceti si omlete cu cateva feliute de ceapa.

Desi restul alimentelor discutate mai sus pot fi consumate in orice cantitati problema cu ouale este continutul mare de colesterol al acestora. Astfel, se recomanda sa consumati doar intre 3 – 4 oua cu galbenus pe saptamana. In schimb, albusul poate fi consumat oricand si fara nici un fel de restrictie – precum am mentionat si mai sus acesta este forma cea mai pura de proteine in existenta. Este de asemenea recomandat ca atunci cand faceti omlete sa folositi un galbenus pentru fiecare doua albusuri – astfel veti mentine gustul de galbenus dar omelta va fi si mai sanatoasa.

Categoria 8 – lactate degresate (iaurt si branza cu 0% grasime)

Atentie! Pot fi consumate doar lactatele 100% degresate adica cu 0% grasimi. Lactatele demi-degresate nu sunt acceptate.

Laptele nu este nici acesta acceptat decat in cantitati foarte mici (adica putin lapte 0% in cafea) deoarece contine lactoza, adica zahar. Lactoza este eliminata atunci cand laptele este transformat in branza.
Deci puteti consuma iaurturi si branze cu 0% grasimi in cantitati nelimitate. Exista de asemenea pe piata si iaurturi cu 0% grasimi si indulcite cu aspartam, sucroza, etc – acestea sunt permise si ele atata timp cat bineinteles nu sunt indulcite cu zahar.
Exista de asemenea pe piata si iaurturi cu 0% grasimi dar cu fructe – acestea nu sunt recomandate in perioada de atac dar pot fi consumate in cantitati reduse in restul perioadelor.

Si acum am ajuns la categoriile obligatorii din lista noastra:

Categoria 9 – un minim de un litru si jumatate de apa pe zi
Consumul de apa este extrem de important in regimul Dukan si de aceea un litru si jumatate minimum este obligatoriu. Resturile alimentare (deseurile) pe care organismul le creeaza atunci cand consuma grasimile trebuie eliminate. Singurul mod prin care acestea pot fi eliminate este prin consumul de apa.
De asemenea bauturile ca si cafeaua si ceaiul (cu putin de lapte 0% si indulcitori) sunt permise.

Este recomandat sa beti apa cu fiecare masa – la inceput, in cursul mesei si la sfarsit.

Categoria 10 – o lingura si jumatate de tarate de ovaz pe zi

Ce sunt Taratele de Ovaz?

Pentru multi ani dieta Dukan nu includea in primele doua etape nici un produs fainos. Doctorul Dukan a descoperit taratele de ovaz la un congres de cardiologie in America. Taratele de ovaz sunt invelisul extern al semintei de ovaz. Acestea sunt foarte bogate in fibre solubile si in pectine. Fibrele solubile contribuie la absorptia unei cantitati insemnate de apa – aproximativ de 22 de ori mai mare ca a oricaror alte fibre. Astfel, odata ce taratele de ovaz ajung in tractul gastrointestinal absorb apa si alti nutrienti prezenti acolo si se extind ocupand un volum mare. Acest lucru are doua efecte:
Absorb apa si grasimile consumate astfel reducand numarul de grasimi care sunt reabsorbite in sange si
Ocupa mult spatiu astfel creand un sentiment de satietate aproape imediat.

Multe studii arata ca datorita proprietatilor descrise mai sus, taratele de ovaz ajuta la stabilizarea nivelului zaharului in sange (bun pentru diabetici) si contribuie la diminuarea nivelului de colesterol.

Aspectul negativ al taratelor de ovaz este faptul ca prin acelasi mecanism descris mai sus, acestea absorb si vitaminele si nutrientii valorosi din tractul gastrointestinal. De aceea, se recomanda sa luati un supliment de multivitamine pentru a compensa aceasta pierdere. De asemenea, daca luati anumite medicamente zilnic se recomanda sa asteptati o ora dupa ce ati mancat taratele de ovaz pentru a lua aceste medicamente. In general, specialistii si inclusiv Doctorul Dukan recomanda consumul de 3 linguri de tarate de ovaz pe zi ca fiind ideal pentru sanatate.

Modul de Folosire

In perioada de atac trebuie sa consumati o lingura si jumatate de tarate de ovaz pe zi.

Unde se pot gasi?

Atentie! Trebuie sa gasiti tarate de ovaz neprocesate.


Extra Categorii:
Cafea si ceai oricat de mult doriti dar indulcite fara zahar bineinteles ci cu indulcitori

Cum am mentionat si mai devreme este permis putin lapte complet degresat pus in cafea sau ceai

Zaharul este bineinteles interzis dar indulcitorii cu 0 calorii de genul aspartamului, etc, sunt permisi

Otetul, ierburile (patrunjel, etc), usturoi, ceapa, boia si toate genurile de condimente sunt nu numai permise ci si recomandate deoarece vor ajuta sa imbunatateasca gustul mancarii,

Ceapa si muraturile sunt permise dar in cantitati extrem de mici! (adica gen condimente nu legume)

Lamaia poate fi folosita doar in adaugarea de cateva picaturi si nu a intregii lamai.

Sarea si mustarul sunt permise dar este recomandat sa nu folositi prea mult deoarece duc la retentia de apa

Ketchupul nu este autorizat deoarece in majoritatea cazurilor contine zahar. Daca gasiti ketchup fara zahar atunci puteti folosi putin.

Guma de mestecat este permisa dar atata timp cat este fara zahar.

Toate uleiurile sunt interzise.

Activitatea fizica

In afara de consumul alimentelor descrise mai sus, trebuie de asemenea sa faceti si activitate fizica precum urmeaza: Sa mergeti pe jos, in mod obligatoriu, 20 de minute pe zi. Discutam principiile activitatii fizice mai pe indelete in sectiunea denumita in acelasi fel.

In rezumat sunt OBLIGATORII si NU ESTE PERMIS NIMIC ALTCEVA in Perioada de Atac decat:

Oricare dintre alimentele discutate mai sus
Cel putin un litru si jumatate de apa pe zi
O lingura si jumtatate de tarate de ovaz pe zi
20 de minute de mers pe jos obligatoriu pe zi
Cafea, ceai si orice condimente

Cateva sfaturi
Mancati absolut oricand va este foame.

In acest regim nu exista o limita a cantitatii care poate fi consumata atata timp cat consumati alimentele mentionate mai sus. Atentie! Daca consumati si cea mai mica imbucatura de alte alimtente (fructe, grasimi, paine, etc) regimul nu va mai functiona. Pentru ca perioada de atac si de croaziera sa functioneze trebuie 100% sa consumati doar alimentele aprobate.
Nu sariti nici o masa.

Daca sariti o masa si vi se face foame veti fi pe atat mai tentati sa mancati acea bucatica de paine sau acea cireasa. Asa ca nu sariti nici o masa si mancati proteine incontinuu fara frica!
Beti apa de fiecare data cand mancati.
Stocati-va frigiderul cu alimentele aprobate.

Daca vi se face foame in mijlocul noptii fiti siguri ca veti avea un iaurt degresat sau o bucata de piept de pui pe aproape.
Restaurant.

Care va fi reactia organismului la perioada de atac?

Prima zi a perioadei de atac este intotdeauna dificila deoarece veti dori sa consumati acea bucata de paine sau acea fructa. Pentru a combate aceste senzatii este recomandat sa mancati de fiecare data cand vi se face foame – o bucata de piept de pui, un iaurt, mezeluri, etc. Deci in prima zi mancati incontinuu si beti multa multa apa.

Veti deveni in mod sigur putin obositi. Asta este din cauza ca, precum am mentionat mai sus, organismul incearca sa utilizeze cat mai putine calorii din moment ce vede ca nu le mai obtine. Astfel, nu este recomandat sa faceti sporturi intense in perioada de atac.

Bineinteles, doctorul Dukan cere in mod obligatoriu sa mergeti pe jos cate 20 de minute pe zi. In afara de aceste 20 de minute eu am facut yoga si ciclism (acesta din urma fiind destul de intens) si am fost OK asa ca depinde de caz. Dar in orice caz nu este nevoie sa faceti sport in afara mersului pe jos deoarece, dupa cum veti observa, kilogramele vor disparea de la sine.

Acum partea mai neplacuta a efectelor este faptul ca fara exceptii veti suferi de constipare. Acest lucru se datoreaza faptului ca proteinele nu sunt bogate in fibre. Daca acest lucru va deranjeaza Dr. Dukan recomanda sa consumati o lingura de ulei de parafina pe zi (acesta este comestibil dar nu este digerat de corp). In cazul in care acest lucru nu este indeajuns intrebati-va doctorul sau farmacistul. Nu este recomandat sa luati laxative deoarece acestea creeaza dependenta.

Vitaminele sunt permise in aceasta perioada dar nu obligatorii.

La ce rezultate va puteti astepta?

Persoanele care cantaresc mai mult (peste 100kg) vor pierde bineinteles mai multe kilograme in primele zile decat o persoana care incearca sa piarda 2-3kg inainte de vacanta de vara. Dar acest regim va functiona pentru toata lumea.

In general, pentru o perioada de atac de 5 zile veti observa o pierdere intre 2 si 3 kg. Pentru persoanele mai grase, aceasta pierdere poate ajunge la 4 sau chiar 5 kilograme.

In general, pentru o perioada de atac de 3 zile veti observa o pierdere intre 1 si 2,5 kg.

O singura sugestie: nu trisati! Daca nu gasiti unul dintre alimentele recomandate mai sus, mancati mai mult din alimentele pe care le-ati gasit. Pe scurt, concentrati-va pe telul dvs, cantariti-va de multe ori, mancati doar ceea ce este autorizat si uitati de orice altceva!

Sursa: dietadukan.ro
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Slabuta:
rozica1965 (06 apr 2013)
  #2 (permalink)  
Vechi 03 oct 2010, 17:51:15
ioanana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 165cm, 000kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

incepe de maine! whos's around? de abia astept!
Greutatea este incorecta. ioanana, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 04 oct 2010, 15:38:27
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Citat:
Anterior postat de ioanana Vezi mesajul
incepe de maine! whos's around? de abia astept!
Ioana alatura-te slabutelor care tin aceasta dieta
In acest subiect este doar explicatia despre faza I.
http://forum.slabute.ro/dieta-dukan/...ideala-71.html
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 06 oct 2010, 16:00:47
gily's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 11 apr 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 50
Dieta: 1200 cal
Date: 164cm, 68.9kg
Mesaje: 591
Aprecieri acordate: 907
Am fost apreciat(a) de 814 ori in 413 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

de joi 7.10 incep si eu.
sper sa vem rezultate.
ioana cum este , cat ai slabit?
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 27 oct 2010, 12:08:19
m_cris's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 aug 2009
Locaţie: costesti, Romania
Date: 161cm, 70kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Gily, ai reusit? cat ai slabit in prima etapa?
m_cris, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2135 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1618 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -448 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 27 oct 2010, 12:44:45
Sabine_28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Citat:
Anterior postat de m_cris Vezi mesajul
Gily, ai reusit? cat ai slabit in prima etapa?
Buna,

Aici gasesti grupul fetelor care tin dieta Dukan:

http://forum.slabute.ro/dieta-dukan/...ideala-71.html

Succes
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 07 nov 2010, 21:25:41
irene's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: dieta dukan
Date: 158cm, 52.5kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

buna seara fetelor!
m am hotarat si eu sa ma apuc de maine de dieta-dar am o intrebarea-vreau sa slabesc in jur de 5 kg..cum trebuie sa tin?faza de atac-3 zile,dupa care mananc 5 zile proteine plus legume,revin la 2 zile de proteine dupa?sau dupa cele 3 zile de proteine din faza de atac,mai tin 2 zile de proteine?
va multumsc si bafta la slabit
irene, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2051 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1534 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 08 nov 2010, 14:05:48
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Citat:
Anterior postat de irene Vezi mesajul
buna seara fetelor!
m am hotarat si eu sa ma apuc de maine de dieta-dar am o intrebarea-vreau sa slabesc in jur de 5 kg..cum trebuie sa tin?faza de atac-3 zile,dupa care mananc 5 zile proteine plus legume,revin la 2 zile de proteine dupa?sau dupa cele 3 zile de proteine din faza de atac,mai tin 2 zile de proteine?
va multumsc si bafta la slabit
Bun venit printre noi Irene

Te invit sa te alaturi acestor slabute
http://forum.slabute.ro/dieta-dukan/...ideala-71.html

Poate ele te vor ajuta cu aceasta intrebare
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #9 (permalink)  
Vechi 09 nov 2010, 10:07:22
irene's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: dieta dukan
Date: 158cm, 52.5kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

sunt mandra sa anunt ca ,azi dimineata cand m-am urcat pe cantar,am constatat ca am slabit 1 kg.mi se pare incredibil.
voua cum va merge?
irene, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2051 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1534 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #10 (permalink)  
Vechi 09 nov 2010, 18:37:03
ioanana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 165cm, 000kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - Faza I (de atac)

Citat:
Anterior postat de irene Vezi mesajul
buna seara fetelor!
m am hotarat si eu sa ma apuc de maine de dieta-dar am o intrebarea-vreau sa slabesc in jur de 5 kg..cum trebuie sa tin?faza de atac-3 zile,dupa care mananc 5 zile proteine plus legume,revin la 2 zile de proteine dupa?sau dupa cele 3 zile de proteine din faza de atac,mai tin 2 zile de proteine?
va multumsc si bafta la slabit
tine 4 zile faza de atac si apoi o zi PP o zi PP+legume si urmeza dieta cu strictete. te poti insipra cu mult succes din meniurile postate de fete. multa bafta, cu siguranta vei reusi, eu le-am dat jos intr-o luna
Greutatea este incorecta. ioanana, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
alimentatie, dieta dukan, diete, dukan, dukan faza 1, dukan faza i, faza atac, slabire

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Slabute care tin dieta South Beach faza II Slabuta Dieta South Beach 1647 16 iun 2014 18:02:07
Dieta Michel Montignac - Faza I Slabuta Dieta Michel Montignac 86 29 iul 2012 15:18:02
Exemple de meniuri Dukan faza I Adella Dieta Dukan 60 08 iun 2012 10:45:49
Dieta Michel Montignac - Faza II Slabuta Arhiva - Dieta Michel Montignac 2 28 apr 2010 13:03:04
Ficăţei de pasăre cu ghimbir Dieta Montignac (Faza I) madeleine Retete Montignac Faza I - Mancaruri cu carne 0 04 feb 2010 16:53:20

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole