Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Subiect închis
 
Opţiuni subiect
  #10711 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:40:52
elenavulpe's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Numar calorii
Date: 156cm, 89.2kg
Mesaje: 5.986
Aprecieri acordate: 252
Am fost apreciat(a) de 638 ori in 174 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Buna Ema!
Mey Miranda... da, imi place psihologia! Ideea era ca ai citit in primul rand parerea mea despre dieta, pentru ca ai cerut opinii despre diete. Eu mi-am spus puctul de vedere. Tu cam spre ce dieta ai inclina? Adica... ce-ti place tie sa mananci (in afara de dulciuri, paste, cartofi si orez - ca astea ne plac la toate si de aia tre' sa slabim ). E important ca sa stim catre ce dieta sa te indrumam, pentru ca drumul e lung si trebuie sa-l strabati cu placere si cu bucuria momentului in care vei castiga!
  #10712 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:46:34
vera37's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 50
Dieta: o alimentatie sanatoasa
Date: 164cm, 86kg
Mesaje: 21.470
Aprecieri acordate: 1.528
Am fost apreciat(a) de 1.304 ori in 950 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

mai fetelor, am uitat sa va povestesc......de cate ori ma duc in piata de legume, de atatea ori primesc cate ceva, asa ca sunt "la dieta", azi am primit un buchetel mic de broccoli, de la fata de unde am luat niste vinete
vera37, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1773 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1256 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 999 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10713 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:49:59
emosnecula's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 09 feb 2011
Locaţie: "Tra la la" land, Luxemburg
Date: 157cm, 55kg
Mesaje: 7.465
Aprecieri acordate: 1.314
Am fost apreciat(a) de 778 ori in 627 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de vera37 Vezi mesajul
mai fetelor, am uitat sa va povestesc......de cate ori ma duc in piata de legume, de atatea ori primesc cate ceva, asa ca sunt "la dieta", azi am primit un buchetel mic de broccoli, de la fata de unde am luat niste vinete
Bravo Vera!!!
emosnecula, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
emosnecula, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1461 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 944 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10714 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:50:28
Ema55's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 167cm, 70kg
Mesaje: 7.863
Aprecieri acordate: 5.648
Am fost apreciat(a) de 4.431 ori in 2.569 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Seara buna, draga Nana!
Vreau sa-ti multumesc pentru cele ce urmeaza... Si... scuze pentru intarziere...

Am inceput sa recitesc o carte motivationala. Face parte din categoria acelor lecturi care-ti schimba viata, personalitatea, universul... tot! Este scrisa de Anthony Robbins, considerat unul din marii speakeri motivationali americani de la ora actuala. Mie imi place tipul! Este accesibil si are un talent deosebit de a ma face sa vreau mai mult.
Ce-am invatat ieri?
Am invatat cum pot crea o schimbare de durata. Zice el asa: "Pentru ca schimbarile sa aiba valoare reala ele trebuie sa fie de durata si consecvente". Orice schimbare de durata in viata se face in 3 pasi esentiali:
1. Ridica stacheta
2. Schimba convingerile limitative
3. Schimba strategia

1. Ridicarea stachetei inseamna sa vrei mai mult de la viata si sa stii ce vrei sa devii; sa stii exact ce anume nu mai accepti si nu mai tolerezi sa ti se intample in viata.
2. Schimbarea sistemului de convingeri sta la baza oricarei schimbari din existenta noastra. Convingerile sunt cele care dau forta si sentimentul de siguranta necesare actiunii, pentru ca, atunci cand crezi cu fiecare fibra a ta in convingeri, poti accesa resursele interioare si poti depasi obstacolele.
Prima convingere importanta pe care trebuie sa o construiasca o persoana este aceea ca daca ridica stacheta si crede cu putere in standardele mai inalte pe care le vrea sigur va gasi calea, strategiile, necesare pentru a ajunge la acel standard.
3. Anthony Robbins ne invata ca cea mai eficienta strategie, in aproape toate situatiile, este sa gasesti un model de urmat si sa profiti de invataturile lui: ce a facut? care i-au fost convingerile? cum gandeste? Strategia asta, de a urma drumuri deja batatorite este menita sa fie mai eficienta (pentru ca este deja verificata) si economiseste timp. Tot ce avem de facut este sa adaptam strategia la nevoile si particularitatile noastre, poate chiar sa o imbunatatim.


.................................................. .................................................. .................................................. ................


Azi m-a pocnit filozofeala pe teme nutritionale, motiv pentru care viu sa-ti zic si tie nishte kestii care mi se par importante. Ia asculta aici la profunzimile mele!
Noi, cei cu tendinte spre obezitate, avem 2 mari componente care ne genereaza cresterea in greutate:
1. componenta genetica
2. componenta psihologica
Intre aceste doua componente singura pe care o putem controla este cea psihologica, ceea ce, la un mic calcul injineresc, ne confera sanse de reusita de 50% sa slabim atunci cand reusim sa o controlam.
Daca putem sa gasim o motivatie foarte puternica, daca reusim sa ne disciplinam, daca reusim sa fim perseverenti si rabdatori... sansele cresc foarte tare (asta ca sa nu zic exponential). Insa toate aceste elemente obligatorii intr-o calatorie de dieta tin tot de psihologie, ceea ce inseamna ca le putem controla.
Ziceam eu printr-unul din subiecte ca mantra celor care vor sa slabeasca este VREAU, STIU, POT! Ea trebuie folosita exact in ordinea asta! De ce?
VREAU este verbul care da motivatia. "Vreau pentru ca ..." Cu cat motivul pentru care vreau sa slabesc este mai departe de acceptarea din partea societatii, mai departe de admiratia din partea celorlalti, mai departe de de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, cu atat motivatia este mai puternica.
STIU: este verbul care ma determina sa fac munca de cercetator in materie de nutritie si psihologie, astfel incat sa acumulez cat mai multa informatie necesara pentru a putea trece peste obstacolele ce se ivesc in calatoria numita dieta. Frustrarile, platourile, alimentele interzise, ancorele emotionale fata de alimente, lipsa anagajarii energiilor psihice si fizice, toate pot fi depasite daca stii din ce cauza apara si daca te cunosti foarte bine astfel incat sa negociezi cu tine extrem de eficient in momentul in care ele incep sa se manifeste.
POT este verbul care incepe sa vibreze in momentul in care VREAU si STIU sunt indeplinite. Pot este plin de incredere si el se manifesta doar atunci cand sunt sigura ca vreau si sunt sigura ca stiu cum sa ajung la telul meu. Cand POT incepe sa se manifeste... aproape nimic nu mai sta in calea catre tinta. Si aici nu e vorba doar de dieta, dar suntem pe acest site pentru o dieta. Pot este un verb extrem de puternic, a carui vibratie confera siguranta in actiune. El reprezinta o atitudine. E atitudinea pozitiva, e credinta reusitei si este esential sa fie bine sustinut de vreau si stiu. El este cel care angajeaza energiile mentale si fizice in procesul care urmeaza sa se desfasoare (indiferent de natura procesului). Este un verb subtil care trebuie sa se manifeste in interiorul persoanei. Nu este de ajuns sa-l repeti zilnic, trebuie sa-l simti la niveluri energetice interioare.

Acum...
Psihologic vorbind, tot comportamentul nostru este legat de 2 emotii foarte puternice: suferinta si placerea. Toate actiunile noastre in viata sunt legate de aceste emotii, ambele fiind extrem de puternice. Ambele se pot transforma in dusmanii nostrii sau in aliatii nostri.
Daca fugim de curent electric pentru ca stim ca ne poate provoca suferinta, catre ciocolata alergam in cea mai mare viteza pentru ca stim ca ne provoaca placere. Intrebarea este: de unde stim? Raspunsul este din experientele noastre traite de-a lungul acestei vieti.
In dieta, ceea ce trebuie noi sa facem, este sa daramam ancora emotionala fata de dulciuri si sa cream o alta ancora emotionala fata de alimente mai sanatoase, nu de alta dar o viata intreaga de-aici inainte trebuie sa continuam sa manacam altfel. Eu am daramat, in 9 luni de dieta, ancora emotionala fata de dulciuri prin inlocuirea cu cea fata de porridge-ul meu cu cacao (care asa cum il fac eu seamana foarte tare cu o budincuta de ciocolata, doar ca nu contine drogul alb numit zahar). Asta se numeste modificare de convingere: am daramat convingerea ca dulciurile sunt cele care imi produc o stare de bine cu convingerea ca porridge-ul este cel care-mi produce o stare de bine.

Pentru cei care citesc prima data, ca si mine - din constiinta Nanei...

  #10715 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:50:38
elenavulpe's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Numar calorii
Date: 156cm, 89.2kg
Mesaje: 5.986
Aprecieri acordate: 252
Am fost apreciat(a) de 638 ori in 174 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de vera37 Vezi mesajul
mai fetelor, am uitat sa va povestesc......de cate ori ma duc in piata de legume, de atatea ori primesc cate ceva, asa ca sunt "la dieta", azi am primit un buchetel mic de broccoli, de la fata de unde am luat niste vinete
Ce frumoooooooooooosss!!!!!
  #10716 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:53:08
Ema55's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 167cm, 70kg
Mesaje: 7.863
Aprecieri acordate: 5.648
Am fost apreciat(a) de 4.431 ori in 2.569 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de vera37 Vezi mesajul
mai fetelor, am uitat sa va povestesc......de cate ori ma duc in piata de legume, de atatea ori primesc cate ceva, asa ca sunt "la dieta", azi am primit un buchetel mic de broccoli, de la fata de unde am luat niste vinete
Buna,Verutza!
Sa-ti fie de bine! Asta inseamna ca toata lumea te incurajeaza!
  #10717 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:53:47
vera37's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 50
Dieta: o alimentatie sanatoasa
Date: 164cm, 86kg
Mesaje: 21.470
Aprecieri acordate: 1.528
Am fost apreciat(a) de 1.304 ori in 950 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de elenavulpe Vezi mesajul


Ce frumoooooooooooosss!!!!!
daaa, dar cateodata ma simt asa nu stiu cum, iar fetele mereu imi zic " luati, ca asa exemplu de vointa n-am vazut" , multe din piata ma stiu de cand eram grasana
vera37, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1773 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1256 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 999 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10718 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:54:02
elenavulpe's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Numar calorii
Date: 156cm, 89.2kg
Mesaje: 5.986
Aprecieri acordate: 252
Am fost apreciat(a) de 638 ori in 174 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Aoleo Ema! Multumesc. Nu trebuia sa le postezi si aici. Ma gandesc ca nu toata lumea vrea sa citeasca asa ceva. Cine vrea sa citeasca... apasa doar pe cuvintele alea subliniate de la semnatura mea, pentru ca sunt link-urile catre mesaje.
Nu-mi multumi mie! NLP-ul este de vina . Eu stiu de la cei acre au scris. Nu am facut altceva decat sa va impartasesc si voua. Exceptie face mesajul cu VREAU, STIU, POT, care este din mintea mea, sau deviza mea, sau mantra mea si care este, zic eu, energizanta.
  #10719 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:55:16
vera37's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 50
Dieta: o alimentatie sanatoasa
Date: 164cm, 86kg
Mesaje: 21.470
Aprecieri acordate: 1.528
Am fost apreciat(a) de 1.304 ori in 950 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de Ema55 Vezi mesajul
Buna,Verutza!
Sa-ti fie de bine! Asta inseamna ca toata lumea te incurajeaza!
iti dai seama ema, ca azi ma gandeam ca, fara sa vreau am dat un exemplu la multe fete
vera37, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1773 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1256 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 999 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10720 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 17:57:21
vera37's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 50
Dieta: o alimentatie sanatoasa
Date: 164cm, 86kg
Mesaje: 21.470
Aprecieri acordate: 1.528
Am fost apreciat(a) de 1.304 ori in 950 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de elenavulpe Vezi mesajul
Aoleo Ema! Multumesc. Nu trebuia sa le postezi si aici. Ma gandesc ca nu toata lumea vrea sa citeasca asa ceva. Cine vrea sa citeasca... apasa doar pe cuvintele alea subliniate de la semnatura mea, pentru ca sunt link-urile catre mesaje.
Nu-mi multumi mie! NLP-ul este de vina . Eu stiu de la cei acre au scris. Nu am facut altceva decat sa va impartasesc si voua. Exceptie face mesajul cu VREAU, STIU, POT, care este din mintea mea, sau deviza mea, sau mantra mea si care este, zic eu, energizanta.
nanutza, cine nu vrea sa le citeasca, le poate ignora si gata........eu le tot recitesc
vera37, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1773 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1256 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 999 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Subiect închis

Informatii despre slabit
40, 50, ani, calorii, dieta, etaj, jurnale, sanatos, slabit, slabute, vi


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Slabute si la 40 ani! (etaj V) Slabuta Jurnale slabit 40-50 ani 6496 11 iun 2011 04:30:56
Slabute si la 40 ani! (etaj IV) Slabuta Jurnale slabit 40-50 ani 5539 01 apr 2011 00:32:35
Slabute si la 40 ani! (etaj III) Slabuta Jurnale slabit 40-50 ani 6322 16 feb 2011 00:50:03
Slabute si la 40 ani! (etaj II) Slabuta Arhiva jurnale slabit 6028 07 ian 2011 01:00:14
"Slabute" la 40 de ani Slabuta Arhiva jurnale slabit 4064 24 nov 2010 21:25:44

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole