Subiect: Jurnal andra
View Single Post
  #3765 (permalink)  
Vechi 08 mai 2010, 10:34:15
andra_aly's Avatar
andra_aly andra_aly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit Re: Jurnal andra

Buna ada draga aveai nervi la ora aia asa matinala
sa sti ca ai dreptate, odata ce pleci, trebuie sa fi constient ca nu o sa fi tratat ca in puf. dar macar sa aiba bunul simt unii si sa nu ii bage pe toti intr-o oala. ce in italia sau in alte tari nu sunt hoti, mafioti, talhari, criminali... sua mai stiu eu ce?
asta nu inseamna ca sunt toti la fel. eu cand am fost acasa prima data am ramas uimita era plin de italieni. care si-au deschis tot felul de restaurante, fast-food, pizzeri, etc. si sa ii vezi cum traiesc ca belferii pe spatele romanilor. atunci romanii sunt buni.
am cunoscut o femeie si un om care aveau un fast food in sibiu. eu iesisem de la strand si m-am oprit sa luam ceva de papa. am intrat in vorba cu femeia care vindea pentru ca ea stia mai bine romaneste. si nu mai stiu ce nu stiau sa ma intrebe si eu le-am spus in italiana. asa am intrat in povesti cu ei. imi spuneau ca in italia traiau mai de pe o zi pe alta. asa ca s-au gandit sa ia un credit si sa mearga in ro(la alt italian prieten care avea deschis ceva la noi) sa faca ceva. au inceput cu banii aia si si-au platit si creditul in italia. acum traies bine la noi. au un copil la scoala. si nu este tratat ca noi la scoala lor. asta ma enerveaza cel mai tare